Momentul în care fiul Vioricăi Dăncilă a aflat că nu este copilul lor biologic: „Mă cerți pentru că nu sunt copilul tău”

Viorica Dăncilă a fost una dintre doamnele care au ocupat un scaun important la conducerea țării în urmă cu câțiva ani. Dincolo de cariera sa politică, aceasta are o familie frumoasă. Fostul prim-ministru al României și soțul său au adoptat la începutul anilor ’90 un băiat care se născuse într-o familie cu posibilități financiare precare.

Anii au trecut, iar copilăria băiatului a fost una în care nu a dus lipsă de nimic. A fost iubit și susținut, însă la un moment dat, acesta a aflat că este adoptat și le-a reproșat părinților săi într-un moment mai puțin fericit, când nici nu se așteptau. Momentul a fost unul de-a dreptul cutremurător, iar Viorica Dăncilă simte o durere în suflet ori de câte ori povestește.

„Era Victor clasa a 8-a, parcă, ieșise afară și nu-și făcuse lecțiile. Și când a venit, l-am certat ca orice părinte. Este târziu, n-ai terminat, mâine te duci la școală. Și el mi-a răspuns într-un fel, așa, nu urât, dar mai distant. Și atunci am ridicat un pic tonul. I-am spus: N-am înțeles, eu ți-am spus de lecții, văd că tu vorbești de altele. Și atunci a început să plângă și mi-a spus că: Mă cerți pentru că nu sunt copilul tău'.

Tot momentul a fost extrem de emoționant, dar în același timp greu de suportat de ambele părți. Viorica Dăncilă și soțul ei i-au explicat lui Victor cât de mult înseamnă pentru ei și că-l vor iubi toată viața.

„Eram cu soțul meu în bucătărie, am simțit că se prăbușește tavanul. O durere cruntă în piept. Și l-am întrebat ce vrea să spună. Zice: Mi-au spus niște copii că, de fapt, eu nu sunt copilul vostru. Și acum tu de aceea mă cerți, pentru că eu nu sunt copilul vostru. M-am așezat cu soțul meu și i-am explicat totul. I-am explicat că-l iubim enorm de mult, că este copilul nostru și că important este cine te crește. Că el este totul pentru noi și am încheiat acel capitol', își amintește Viorica Dăncilă, scrie redactia.ro.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete