Momentul în care Bruce Willis a știut că nu mai vrea să fie soțul lui Demi Moore

Momentul în care Bruce Willis a știut că nu mai vrea să fie soțul lui Demi Moore

Demi Moore și Bruce Willis au fost odată cel mai râvnit cuplul de la Hollywood. Toți ochii au fost îndreptați către cei doi încă de la primele întâlniri, iar fanii au fost în extaz să îi vadă împreună. La scurt timp după căsătorie, actorii și-au întemeiat o familie, având trei fiice frumoase.

Dar, din păcate, relația lor s-a deteriorat în timp, iar cei doi au depus actele de divorț.

Cum s-au întâlnit Demi Moore și Bruce Willis?

Moore și Willis s-au întâlnit la o petrecere de premieră pentru filmul Stakeout în 1987. Destul de amuzant, atât Moore, cât și Willis au fost însoțiți de altcineva în noaptea în care s-au întâlnit. Moore a fost alături de fostul ei logodnic, Emilio Estevez, care a fost vedeta filmului. Ea insistă în memoriile sale că au mers împreună în calitate de prieteni, deoarece își încheiase logodna din cauza presupusei infidelități a lui Estevez.

Estevez i-a spus lui Moore că Willis a stat toată seara cu ochii pe ea. La început, Moore nu l-a crezut. Totuși, abia când Willis a întrebat dacă îi poate aduce o băutură, ea și-a dat seama. Demi Moore l-a descris pe Willis ca fiind un adevărat domn în acea noapte.

„Nu mai întâlnisem niciodată un tratament ca acesta', a recunoscut ea în memoriile sale, Inside Out . „Bruce a fost atât de galant, plin de viață, un adevărat gentleman. Când am spus că este timpul să mă duc acasă, mi-a oferit să mă ducă la mașină'.

Potrivit autobiografiei recent publicate de Moore, lui Willis nu i-a convenit faima pe care o câștigase Moore. La acea vreme, Moore era cea mai bine plătită femeie din Hollywood, conform Business Inside.

Willis și-a dorit un mariaj clasic, unul în care bărbatul era capul familiei și cel care producea bani pentru a întreține familia și femeia trebuia să rămână acasă pentru a avea grijă de copii.

În momentul în care i s-a oferit o ocazie fantastică de a face un film, el s-a enervat, iar discuțiile în contradictoriu și părerile diferite despre ceea ce înseamnă o familie au ajuns să le distrugă căsătoria.

„Viaţa mea profesională era în creştere, dar în viaţa personală exista multă durere. Bruce se pregătea să meargă să facă un film care se înregistra în Europa, Hudson Hawk. Era o adevărată forfotă în jurul său, avea un buget imens. Bruce a lucrat la poveste şi a scris câteva dintre melodii. Chiar înainte de a pleca, a aruncat bombă: < < Nu ştiu dacă vreau să mai fiu căsătorit > > ', a spus actriţa.

Comentariul său a făcut-o să se simtă foarte prost și a adăugat că nu vrea mai continue o relație în care nu există dedicație 100%.

„Nu știu dacă vreau să fiu căsătorită, nu este tocmai drumul spre inima mea', a scris ea.

Mai mult decât atât, actrița crede că și Willis a traversat o perioadă a vieții sale în care și-a dorit să se bucure de libertate și să renunțe la căldura unui cămin. Pe măsură ce devenea și mai cunoscut și se bucura de faimă, s-a răcit și mai tare.

„Bruce şi cu mine ne-am cunoscut, ne-am căsătorit, am avut un copil şi mai mulți, foarte repede. Parcă s-a trezit câţiva ani mai târziu şi s-a gândit:„Asta vreau? Sau vreau să fiu liber?' Cred că se chinuia să rezolve un conflict interior: îşi dorea familia şi stabilitate, dar voia şi emoţie şi noutate. Practic, voia să facă tot ce îi trecea prin cap', povesteşte ea.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete