Bianca Patrichi îl acuză pe DOC că a făcut gesturi deplasate față de ea: „L-am simțit cum se freacă de mine”

Bianca Patrichi îl acuză pe DOC că a avut un comportament neadecvat față de ea la Survivor România 2023. Coregrafa îl acuză pe artist de fapte grave.

Bianca Patrichi le-a povestit colegilor ei de la Survivor România 2023, Mihai Zmărăndescu și Ștefania Stănilă, despre gestul deplasat făcut de DOC. Cocurenta din echipa Faimoșilor îl acuză pe artista că s-a apropiat prea mult de ea și într-un mod nepotrivit.

„La jocul pentru recompensă, cu hamurile, nu mai știu la cine stăteam să mă uit, să încurajez… și stăteam așa (n.r.: aplecată). Așa stăteam. Na, nu știu, stăteam jos, acolo, și vorbeam.. Și l-am simțit cum se freacă de mine, pe DOC', a mărturisit Bianca Patrichi, potrivit CANCAN. Iar imaginile surprinse de cameramanii emisiunii de la PRO TV stau mărturie.

bianca-patrichi-si-doc-survivorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

La consiliul de acum două zile, Bianca a spus ce o deranjează la DOC. Ea spunea că a fost afectată de comportamentul colegului ei, care ar fi râs de ea în timpul probei pentru jocul de recompensă.

„Am fost și încă sunt afectată de jocul ăsta și mi-au zis colegii că DOC râdea. Mi se pare foarte urât. Mă doare pentru că am crezut că e altfel, dar nu este', a spus Bianca, în cadrul competiției.

Și a contiuat: „Faptul că ea (Crina) se înțelege foarte bine cu DOC… nu am nicio problemă. Slavă Cerului! Două luni l-am susținut și am stat lângă DOC. Mi-a plăcut, l-am admirat, toate pe pozitiv pentru el. Chiar și atunci când restul grupului nu era de acord.'

După ce a auzit declarațiile spuse de Bianca, DOC a reacționat și i-a dat replica: „Nu ați pomenit ce vipere am! Doamne, incredibil ce au țesut fetele astea'.

Remus Boroiu a observat apropieri ciudate între cei doi concureți. „Bianca este tot timpul pupată de Doc, tot timpul, tot timpul. Și fizic, și moral, și cum vrei tu', a dezvăluit Remus. „Dar în ce sens, zice că e bună pe traseu?', a spus Carmen. „A fost o conexiune de la început. Ajung să cred că este influențată de DOC', spune și Ștefania, iar Remus a continuat dezvăluind: „Nu a fost o conexiune, așa face și cu Crina acum'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete