Moment emoționant la concertul Deliei. O tânără a fost cerută în căsătorie pe scenă, în fața tuturor celor prezenți

cerere în căsătorie concert Delia Londra

Weekend-ul trecut a fost unul plin pentru Delia, aceasta ajungând alături de echipa ei la Londra, unde a susținut un concert de excepție.

Ajunsă la Londra, Delia le-a pregătit celor ce au venit să o urmărească o mulțime de surprize, organizând un spectacol ce a avut la bază elemente din show-ul de la Sala Palatului. Grafică specială, dansatori, iluzionism, lasere , efecte speciale și costume pline de culoare au fost doar câteva dintre elementele pe care fanii le-au putut admira în cadrul concertului.

Cerere în căsătorie la concertul Deliei

Pe lângă spectacolul care a durat aproximativ o oră și jumătate, fanii au putut asista și la un moment încărcat de emoție. Pentru piesa „Mona', Delia și dansatoarele sale au aruncat pe spate buchete de mireasă, care au fost prinse de mai multe tinere din public. Una dintre ele se afla la concert cu iubitul său, care a văzut în acest eveniment un prilej perfect pentru a-și cere iubita în căsătorie. Astfel, cei doi au urcat pe scenă și în aplauzele tuturor, tânărul și-a cerut iubita în căsătorie.

Show-ul Deliei s-a bucurat de un adevărat succes, la concert participând aproximativ 3000 de persoane, care și-au cumpărat biletele imediat cum acestea au fost puse în vânzare. După concert a urmat o sesiune de autografe și fotografii, moment în care fanii au putut fi mai aproape de artista lor favorită.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe imagini de la concertul Deliei din Londra.

Foto: fabrica de pr

Citește și:

Samira Zenga, fiica antrenorului Walter Zenga, petrecere aniversară cu tematică mitologică-marină

Alain Delon, surprins în compania unei jurnaliste cunoscute. Cine este femeia lângă care și-a găsit liniștea?

Roxana Ciuhulescu, fotografie emoționantă alături de fiica ei: „Atunci și acum'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete