Miss SUA 2020 este prima femeie de culoare care reprezintă Mississippi

Miss SUA 2020 este prima femeie de culoare care reprezintă Mississippi

Asya Branch, studentă la Universitatea din Mississippi și originară din Booneville, a fost încoronată Miss SUA. Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul a avut loc după câteva luni de amânare. Concursul a fost inițial programat pentru primăvara anului 2020, dar a fost amânat ca multe alte evenimente din acea perioadă.

Reluând producția în această toamnă, Organizația Miss Universe care conduce Miss SUA a urmat câteva protocoale de coronavirus: concurenții purtau măști decorate cu bijuterii când erau în afara scenei și când vizitau repere precum Muzeul Național al Drepturilor Civile, iar membrilor publicului li s-a spus să poarte măști în interior și să se supună verificărilor de temperatură. Organizatorii nu au menționat distanțarea socială în cadrul facilității în protocoalele sale Covid-19.

Frumoasa Asya va continua să reprezinte SUA la concursul Miss Univers. Branch și-a împărtășit victoria cu Miss Teen USA 2020 Ki’ilani Arruda, a doua femeie din Hawaii care a câștigat concursul pentru adolescenți.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

Branch a declarat că ar vrea să restabilească încrederea în instituții precum mass-media și guvernul. Mai mult de atât ea ar modifica și legile privind armele, „oamenii ar trebui să învețe cum să le folosească în siguranță înainte de a obține permisele', a declarat frumoasa Americii.

Experiența sa a inspirat-o să devină susținător al reformei justiției penale, iar în 2018 s-a întâlnit cu președintele Donald Trump și alți oficiali pentru a discuta măsuri care să ajute la reintegrarea în societate a foștilor deținuți.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete