Miss Brazilia 2018 a murit la doar 27 de ani din cauza unei intervenții banale: „O fată frumoasă, inteligentă și dulce”

Gleycy Correia, în vârstă de 27 de ani, a murit din cauza unei intervenții banale. Ea a fost declarată Miss Brazilia în anul 2018. Timp de două luni, tânăra a fost în comă.

În anul 2018, tânăra primise titlul de Miss United Continents Brazilia. Gleycy Correia, în vârstă de 27 de ani, a lucrat ca și cosmeticiană și model. Recent, un apropiat al familiei a anunțat că tânăra a murit pe data de 20 iunie. La sfârșitul lunii martie, Gleycy Correia a trecut printr-o intervenție chirurgicală banală care se pare că i-a adus sfârșitul. Tânăra era internată la o clinică privată.

Se pare că Gleycy Correia a suferit o hemoragie puternică și un atac de cord după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală banală. Mai exact, Miss Brazilia 2018 a mers la medic pentru o operație de îndepărtare a amigdalelor. Pe 4 aprilie, tânăra a suferit un stop cardiac și timp de două luni a fost în comă.

Miss-Brazilia-a-murit-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Un purtător de cuvânt al Miss United Continents o oferit o declarație în care a vorbit despre tragicul eveniment. Și-o amintește pe Gleycy ca fiind o tânără frumoasă și mereu plină de viață.

„Vreau să transmit cele mai sincere condoleanțe familiei sale și mentorului său, Henrique Fontes, care ne-a oferit darul de a cunoaște o fată frumoasă, inteligentă și dulce, care lasă cu noi cele mai frumoase amintiri care vor fi păstrate vreodată în această organizație', a declarat acesta, conform spectacola.ro.

Mai multe mesaje cu mesaje triste au fost postate pe rețelele de socializare în memoria tinerei. „Dumnezeu a ales această zi pentru a o lua pe prințesa noastră. Știm că ne va lipsi foarte mult, dar acum va lumina cerul cu zâmbetul ei', a scris pastorul Jak Abreu pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete