Miss Brazilia 2018 a murit la doar 27 de ani din cauza unei intervenții banale: „O fată frumoasă, inteligentă și dulce”

Gleycy Correia, în vârstă de 27 de ani, a murit din cauza unei intervenții banale. Ea a fost declarată Miss Brazilia în anul 2018. Timp de două luni, tânăra a fost în comă.

În anul 2018, tânăra primise titlul de Miss United Continents Brazilia. Gleycy Correia, în vârstă de 27 de ani, a lucrat ca și cosmeticiană și model. Recent, un apropiat al familiei a anunțat că tânăra a murit pe data de 20 iunie. La sfârșitul lunii martie, Gleycy Correia a trecut printr-o intervenție chirurgicală banală care se pare că i-a adus sfârșitul. Tânăra era internată la o clinică privată.

Se pare că Gleycy Correia a suferit o hemoragie puternică și un atac de cord după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală banală. Mai exact, Miss Brazilia 2018 a mers la medic pentru o operație de îndepărtare a amigdalelor. Pe 4 aprilie, tânăra a suferit un stop cardiac și timp de două luni a fost în comă.

Miss-Brazilia-a-murit-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Un purtător de cuvânt al Miss United Continents o oferit o declarație în care a vorbit despre tragicul eveniment. Și-o amintește pe Gleycy ca fiind o tânără frumoasă și mereu plină de viață.

„Vreau să transmit cele mai sincere condoleanțe familiei sale și mentorului său, Henrique Fontes, care ne-a oferit darul de a cunoaște o fată frumoasă, inteligentă și dulce, care lasă cu noi cele mai frumoase amintiri care vor fi păstrate vreodată în această organizație', a declarat acesta, conform spectacola.ro.

Mai multe mesaje cu mesaje triste au fost postate pe rețelele de socializare în memoria tinerei. „Dumnezeu a ales această zi pentru a o lua pe prințesa noastră. Știm că ne va lipsi foarte mult, dar acum va lumina cerul cu zâmbetul ei', a scris pastorul Jak Abreu pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete