„Aripi frânte”, noul serial turcesc de la Kanal D. Ce se întâmplă cu „Mă numesc Zuleyha”

Începând cu 4 iulie, la Kanal D, se va difuza un nou serial turcesc, care se numește „Aripi frânte'. Este o dramă de familie impresionantă.

Vara aceasta, un nou serial turcesc îi va emoționa pe români: producția Aripi frânte' (titlul original: Kanatsiz Kuslar), care va începe pe 4 iulie și va fi difuzată de luni până miercuri, de la ora 20:00. O dramă de familie impresionantă, serialul Aripi frânte' demonstrează că și în cele mai grele situații de viață, iubirea și speranța ne dau puterea de a trece peste obstacole și bucuria de a trăi .

În centrul poveștii se află Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) și sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), care rămân  într-o  sărăcie lucie, după moartea subită a tatălui lor. Singurul sprijin le este chiar mama lor, Nefise (Deniz Bolisik), unica persoană care este dispusă să facă orice pentru bunăstarea și fericirea copiilor.

Devenită mamă de foarte tânără, Nefise încearcă din răsputeri să aibă grijă de copiii ei și să le fie alături atunci când au mai mare nevoie de ea. Cu toate acestea, vor trece împreună prin momente grele. Îi va ține uniți doar dragostea pe care și-o poartă reciproc și speranța într-un viitor mai bun.

Nu ratați, din 4 iulie, de la ora 20:00, Aripi frânte', o poveste de familie, în care se vor regăși foarte mulți telespectatori. Serialul va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Odată cu difuzarea producției Aripi frânte', Mă numesc Zuleyha' va putea fi urmărit în fiecare joi și vineri, de la ora 20:00.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete