Mirelei Vaida i s-a făcut rău la „Acces Direct”. Anunțul făcut pe post de colegul ei: „E o femeie puternică”

Momente neașteptate ieri în emisiunea „Acces Direct', de la Antena Stars. Mirela Vaida a ieșit de pe post, căci i s-a făcut rău. Prezentatoarea a lipsit de la „Acces Direct' minute bune.

Miercuri, 20 aprilie, Mirela Vaida și-a îngrijorat telespectatorii, după ce a fost nevoită să părăsească platoul din cauza unor stări de rău. Ea a cerut pauză de publicitate, iar după revenirea în direct, ea nu mai are în platoul.

Colegul ei Adrian Velea a condus emisiunea și tot el a făcut declarații despre prezentatoarea de la „Acces Direct'.

„Ne-am întors în direct și colega mea, Mirela Vaida, o să revină în curând lângă mine. Îi este puțin rău, dar, așa cum o știm cu toții pe Mirela, este o femeie puternică și va reveni cât de curând, ne întoarcem la povestea noastră', a povestit Adrian Velea.

mirelei-vaida-i-s-a-facut-rau-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mirela Vaida, mutată de la Antena 1 la Antena Stars

Din 28 februarie, de luni până vineri, de la ora 16:00, emisiunea „Acces Direct’ poate fi urmărită doar pe Antena Stars. Timp de trei ore, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor atât noutăţi din showbiz, cât şi subiecte din sfera socială.

„Durata emisiunii pe Antena Stars este, cumva, firească. Dinamica vieţii şi a evenimentelor ne-a făcut să înţelegem că suntem importanţi pentru oameni, că televiziunile de nişă sunt în creştere, că publicul lor este loial şi are aşteptări să găsească acolo tot ceea ce vrea să afle. Telespectatorii ne-au arătat un interes foarte mare pentru subiectele pe care le dezbatem zi de zi, fie că vorbim de familii, cazuri sociale, accidente, evenimente tragice, pandemie sau neimplicarea autorităţilor în anumite subiecte. Oamenii simt că au unde să vorbească şi că are cine să îi asculte şi, fără modestie, multe cazuri s-au rezolvat mai repede după anchetele reporterilor nostri. Telespectatorii ne-au fost alături indiferent de oră sau de staţia tv de pe care am emis, iar asta se reflectă deja în rezultatele de audienţă!’, a declarat gazda emisiunii „Acces Direct’, Mirela Vaida.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete