Anunțul neașteptat făcut de Mirela Vaida! Prezentatoarea are o nouă emisiune: „Invitații sunt oameni pe care îi cunoașteți”

Mirela Vaida a anunțat ieri, pe Facebook, că își lansează propriul podcast pe canalul ei de Youtube. Spera ca proiectul ei online filmat în propria acasă să fie o reușită.

„Vaida Podcast' e numele podcastului Mirelei Vaida. „Dragii mei prieteni, în curând dau drumul la podcast! Nu e un „podcast', de fapt, ci o întâlnire între prieteni, la o cafea, pe terasa casei mele, unde discuțiile sunt relaxate, calde, amicale, emoționante și reale!

Invitații sunt oameni pe care îi cunoașteți și îi iubiți și sunt convinsă că veți avea multe de ascultat și de învățat de la ei!! Povești de viață emoționante, cumpene, greutăți, reușite, căderi și urcușuri în viață! Despre asta vom povesti', a transmis în mediul online vedeta.

mirela-vaida-podcast-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

S-a mutat cu emisiunea de la Antena 1, la Antena Stars

Din 28 februarie, de luni până vineri, de la ora 16:00, emisiunea „Acces Direct’ poate fi urmărită doar pe Antena Stars. va putea fi urmărit exclusiv pe Antena Stars Timp de trei ore, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor atât noutăţi din showbiz, cât şi subiecte din sfera socială. „Durata emisiunii pe Antena Stars este, cumva, firească. Dinamica vieţii şi a evenimentelor ne-a făcut să înţelegem că suntem importanţi pentru oameni, că televiziunile de nişă sunt în creştere, că publicul lor este loial şi are aşteptări să găsească acolo tot ceea ce vrea să afle.

Telespectatorii ne-au arătat un interes foarte mare pentru subiectele pe care le dezbatem zi de zi, fie că vorbim de familii, cazuri sociale, accidente, evenimente tragice, pandemie sau neimplicarea autorităţilor în anumite subiecte. Oamenii simt că au unde să vorbească şi că are cine să îi asculte şi, fără modestie, multe cazuri s-au rezolvat mai repede după anchetele reporterilor nostri. Telespectatorii ne-au fost alături indiferent de oră sau de staţia tv de pe care am emis, iar asta se reflectă deja în rezultatele de audienţă!’, a declarat gazda emisiunii „Acces Direct’, Mirela Vaida.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete