Mirela Vaida are asistentă nouă la „Acces Direct”! Cine e vedeta sexy care va apărea de luni până vineri la Antena 1

Mirela Vaida își căuta o asistentă nouă pentru „Acces Direct' de mai bine de două săptămâni. Iată că acum a găsit-o și a prezentat-o tuturor pe cea care i-a luat locul Cosminei Adam. Este vorba despre Cosmina Scăunașu.

cosmina scaunasu asistenta acces direct 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

 

În vârstă de 33 de ani, Cosmina Scăunașu a renunțat la jobul pe care îl avea pentru a lucra în televiziune. Tânăra a fost cea de-a treia candidată pentru postul de asistentă TV la „Acces Direct', iar pentru ea a fost pentru prima dată când a pășit într-un platou de televiziune, scrie libertatea.ro.

Cosmina Scăunașu a lucrat la birou, pe postul de administrator al unei societăți. „Uite că mi-am dorit să apar și în față. După ce am făcut munca de birou, am zis ce-ar fi să apar și la TV?! Și uite-mă aici. Am 33 de ani, sunt bucureșteancă, sunt zodia Taur, am 1 metru 73, sunt singură, nu am relație, nu sunt căsătorită', a povestit Cosmina Scăunașu.

Mirela Vaida, primele declarații despre noua asistentă

Prezentatoarea de la Antena 1 a făcut anunțul în direct. Cosmina Scăunașu este cea care va ocupa scaunul din platoul de la „Acces Direct'.

„Am găsit asistenta. Am căutat-o de vreo două săptămâni și voi ați fost cei care ați ales-o. Asistenta noastră are un nume predestinat. Ea a și spus acest lucru. O cheamă Cosmina, ca pe fosta noastră asistentă, dar și Scăunașu, pentru că ea practic știe că numele este predestinat. Și dacă nu ai știut, sper să îți dăm o veste bună și să ne vedem cu bine la muncă, în fiecare zi', a declarat Mirela Vaida în emisiune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete