Gina Pistol, culisele relației cu Smiley. Când și de ce s-au certat: „Femeia a avut dreptate”

Gina Pistol a făcut recent dezvăluiri neașteptate despre relația cu Smiley, dar și despre Josephine, fiica lor de doar șase luni. 

Gina PistolSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De curând, Smiley a avut-o ca invitat pe iubita lui în emisiunea pe care o realizează pe YouTube – 8, 8 și ceva, FIX – pentru a vorbi despre dragoste și suflete pereche. Acesta i-a adresat Ginei Pistol câteva întrebări, ajutat și de fanii emisiunii care au fost încurajați să trimită mesaje. „Avem 600 de comentarii. Mamă, nu pot să pun atâtea întrebări', a spus Smiley.

Cu cine seamănă Josephine?

„Sunt momente când seamănă cu Andrei și sunt momente când seamănă cu mine. Mai ales când stă așa (foto). E o fetiță foarte simpatică, cred că o să fie foarte haioasă'.

Care e cel mai romantic gest pe care l-a făcut Smiley?

„M-a marcat pe viață. De ziua mea, aveam filmări și trebuia să-mi spăl părul… și în living mă aștepta un cvartet de coarde, ce mai… am plâns. În toate filmările mele sunt cu lacrimi în ochi. Eu, ieșind din baie, am auzit că începuse muzica. Dar era prea clar sunetul ca să fie la televizor, că noi dimineața avem ritualul nostru. Ne punem pe YouTube un playlist și stăm, ne bem cafeaua… dar era sunetul prea clar. Nici prin cap nu-mi dădea că o să găsesc un cvartet de coarde în living', a spus Gina.

Gina Pistol, despre prima ceartă cu Smiley

Despre ce a fost prima ceartă și cine a avut dreptate?

„Normal că femeia a avut dreptate! Noi, la începutul relației, încă învățam lecția răbdării. Bă, da mi le dădea Universul peste ceafă, nici nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Nu locuiam împreună…

Îmi spune Andrei: Pe la 8 termin la studio, 8 seara. Mamă, miroseam frumos, îmbrăcată mișto… se face 8 fără 5, se face 9.00. Zic: nu-i scriu acum, să nu fiu insistentă. 9:30 – Ce faci, cum merge? Acum, mai am o strofă, o să iasă ceva mișto. Îi vedeam încântarea, entuziasmul și zic să nu-i stric… 1:00 noaptea. Eu tot așa, îmbrăcată, mai retușam un pic machiajul. Ne mai vedem sau nu? Mai durează puțin. Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu! Asta a fost prima ceartă', a mai spus Gina.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete