Mircea Badea a reacționat la poza sexy a Loredanei Groza și a întrebat-o: „Te duci la…?”

Mircea Badea a reacționat la poza sexy a Loredanei Groza și a întrebat-o: „Te duci la…?”

Loredana Groza a stârnit numeroase controverse în spațiul online din cauza pozei cu decolteul sexy pe care a postat-o. Mircea Badea nu s-a putut abține și a mărturisit că i-a transmis un mesaj cântăreței.

Mircea Badea este moderatorul emisiunii „În gura presei' și se pare că Loredana nu a scăpat neatinsă de remarcile ironice ale prezentatorului. În ediția de marți seara, acesta a mărturisit că i-a transmis un mesaj cântăreței pe Instagram.

Îndrăgita Lori are o perioadă în ultima vreme în care este luată în vizor de internauți, aceștia având numeroase reacții negative la adresa ei. În urmă puțin timp, jurata emisiunii „X Factor' a lansat o piesă alături de mai mulți cântăreți de manele și apoi s-a pozat lăsând să se vadă un decolteu sexy și incitant.

Mircea Badea le-a spus telespectatorilor că i-a transmis un mesaj imediat după ce s-a expus mai mult decât ar fi trebuit.

„Eu recunosc că i-am trimis mesaj pe Instagram doamnei Loredana Groza, când am văzut această postare interesantă, cum să zic, aspirațională, să folosesc un termen la modă.

I-am trimis mesaj doamnei Loredana pe Instagram și am întrebat-o. Asta e o dezvăluire ce vă spun acum. I-am dat mesaj pe Instagram și i-am spus: Te duci la rapel? Nu mi-a răspuns, se întâmplă.

Bine că îmi răspund totuşi, rusoaicele. Asta totuși e bine. Dezvăluire după dezvăluire. Întrebarea mea mi s-a părut bună şi cumva, contextualizată. Adică, te duci la repel?', a mărturisit Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Internauții au avut numeroase reacții negative după postarea cu decolteul sexy spunând că este o femeie cu o carieră imensă în spate și nu se cade să se afișeze așa de vulgar.

„Ce ai ajuns…păcat/ La o anumită vârstă nu îți mai etalezi atât de vulgar bijuteriile familiei pentru că îți ăierzi demnitatea…sau te egalezi cu Loredana Chivu… citește mesajele bărbaților…exemplul unei doamne de succes unde este?/ Măi, femeie, ai și tu o vârstă de acum, nu te mai liniștești?

Doamne ferește/ De ce nu te-ai etalat la o vârstă mai fragedă?/ Așa penibilă, nu înțeleg ce vrea să demonstreze cu pozele astea. Păcat de cariera din trecut, când a demonstrat cu talentul și vocea/ Cred că mai multă decență din partea ta ar fi binevenită! Ai totuși o vârstă, chiar dacă ești o așa-zisă vedetă', sunt câteva dintre numeroasele comentarii de pe Facebook și Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete