Mircea Badea a reacționat la o glumă făcută de Dana Budeanu: „Nu toți sunt fătălăi, poate unii sunt bolnavi”

Mircea Badea a reacționat după ce Dana Budeanu a făcut o glumă nepotrivită. Prezentatorul a spus care este afecțiunea de care suferă în tăcere.

„Neața la toți mafioții de la coadă la pâine care întreabă dacă e cu maia și goji moji gluten. Luați franzelă, fătălăiloooor!', a scris Dana Budeanu pe Facebook.

După ce a aflat de postarea făcută de creatoarea de modă, prezentatorul de la Antena 3 CNN a reacționat. Mircea Badea a mărturisit că are boala Duhring.

„Eu am cea mai mare intoleranță la gluten. Am boala Duhring. Sunt cel mai intolerant la gluten eu și alți câțiva de la planetă. Forma de boală pe care o avem noi este o boală de nișă, nu este o boală foarte răspândită.

Celiachia, intoleranţă la gluten, este răspândită, dar eu mă refer la halul în care suntem noi cei cu boala Duhring. Am văzut mulți care ziceau «hahaha, terminați cu prostiile astea cu glutenul», iar apoi se tăvăleau în chinuri pe diferite spețe.

Dana Budeanu să fie sănătoasă și să beneficieze de gluten, nu asta este problema, dar poate nu toți ăștia care mănâncă fără gluten sunt fătălăi, poate unii sunt bolnavi', a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Dana Budeanu este de părere că în perioada sărbătorilor de iarnă, bărbații trăiesc una adevărat coșmar. Aceștia nu fac altceva decât să care mâncare și să se ocupe de soacre, sau de alți membrii ai familiei fără să refuze nimic.

„Deci, luna sărbătorilor este cel mai mare coșmar pentru 90 la sută dintre bărbați. De ce credeți că-s fericiți?

Bărbații care în toate zilele premergătoare și după Crăciun cară mâncare. Ei după 22 încep căratul sarsanalelor.

(…) El nu mai vrea să treacă, mă, în anul următor pentru că iar vine Crăciunul', a spus Dana Budeanu, la Antena 3.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete