Mircea Badea a fost înjurat de colegii de la Antena 1. Cum a reacționat prezentatorul

Mircea Badea a fost înjurat de către jurații de la Stand-Up Revolution, Vio, Teo și Costel. Prezentatorul de la Antena 3 a reacționat după ce a aflat de situație.

Mircea Badea a fost anunțat de toată lumea că a fost înjurat de către colegii săi de la Antena 1. Prezentatorul de la Antena 3 nu s-a arătat deloc impresionat de vorbele auzite și nici nu a venit cu o replică pentru ei.

„Vreau să fac public un anunț. Mi-a bâzâit telefonul încontinuu azi, de la colegii din trust. Toți mi-au zis că dacă am văzut cum unii de la Antena 1 mă înjură, că nu e posibil așa ceva, că să mă uit. Eu habar n-aveam. Mi-au trimis linkul, m-am uitat și eu. Am văzut că mă înjură în toată regula, cu mu.., cu pu…

Acum vreau să fac public un anunț. Nu mă interesează. Eu sunt pentru libertatea de exprimare, așa că nu mă interesează cine mă înjură. Dacă e de la Antena 1, de la Antena 3 sau de la mine din casă… să fie sănătos. Atât am avut de spus pe acest subiect', a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o realizează la Antena 3, În gura presei, relatează impact.ro.

„E un om trist! Mi se pare că e un om trist. Nu am ce să comunic cu el', a spus Costel Bojog. După ce Mihai Bendeac a plecat de la iUmor, Costel i-a luat locul în emisiunea de la Antena 1. De asemenea, el face parte și din juriului show-ului Stand-Up Revolution alături de Teo și Vio.

mircea-badea-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cum a început Mircea Badea colaborarea cu Antena

„Prima întâlnire cu Antena mi-o amintesc. Nu îmi aduc aminte bine foarte multe lucruri, dar asta chiar mi-o amintesc. Nu mai știu exact anul, dar eu și Teo eram la Tele 7 ABC, făceam matinal și am fost sunați de la Antena. Prima dată am crezut că e o glumă. Ne-am dus la o primă întâlnire care nu s-a concretizat, a mai trecut o lună, poate chiar mai bine, și apoi am plecat de la Tele 7 ABC și am venit la Antena 1. Din septembrie 2004 până în zilele noastre și înainte de asta, am fost vreo 5 ani sau 6 ani. Am făcut matinal și apoi late night show. Apoi am plecat vreo trrei ani și m-am întors.', a povestit Mircea Badea, conform spynews.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete