Miracle, o fetiță de 10 ani, și-a ajutat mama să aducă pe lume un copil: „A ieșit copilul, nu prea am putut să o apuc”

Viața poate fi imprevizibilă, cu lucruri care se întâmplă în cele mai neașteptate momente, luându-ne prin surprindere. Când mama ei a intrat în travaliu, Miracle nu s-a așteptat niciodată să fie cea care își ajută mama să o nască pe sora ei mai mică. A fost un adevărat miracol care a lăsat-o să se ridice la înălțimea numelui ei și a fost posibil doar datorită sprijinului neprețuit al unui dispecer de la 911, care a oferit acestei familii un final încântător.

Miracle, o fetiță în vârstă de 10 ani din Missouri, SUA, și-a ajutat mama să nască copilul pe care îl purta în pântece, viitoarea ei soră.

Mama lui Miracle, Viola Fair, în vârstă de 30 de ani, a intrat în travaliu acasă, pe neașteptate. Acest lucru s-a întâmplat cu 3 săptămâni mai devreme, iar Miracle și mama ei nu știau ce să facă. Viola nu a putut ajunge rapid la spital, așa că i-a spus fiicei sale să sune la 911.

O adevărată binecuvântare a venit sub forma unui dispecer de la 911

Miracle s-a repezit la telefon pentru a suna la 911 imediat ce mama ei i-a dat voie. Cu conversația sa calmă în mijlocul situației dificile, dispecerul care a răspuns la telefon a jucat un rol vital în nașterea copilului.

„Bună, cred că mama mea este în travaliu”, i-a spus Miracle dispecerului atunci când a răspuns la telefon. Scott Stranghoener, bărbatul care a ajutat-o, i-a dat fetiței o succesiune de instrucțiuni, pe care aceasta le-a transmis ulterior mamei sale. Apelul a durat doar câteva minute, dar a făcut o mare diferență în acel moment crucial.

Miracle a reușit să o ajute pe mama ei, Viola, să nască în siguranță, cu ajutorul îndrumării cu sânge rece a dispecerului. În ciuda situației dificile, micuța copilă și-a păstrat calmul și a urmat toate indicațiile. „Nu te așeza pe toaletă” și „Mamă, au spus să te întinzi pe spate în centrul patului sau pe podea”, au fost cuvintele pe care i le tot repeta mamei sale, scrie Bright Side.

Când a sosit momentul, Miracle i-a spus dispecerului ce aștepta toată lumea: „Vine! Vine! Ea este aici! … Capul ei este aici!” În acel moment, fetița și-a dovedit tăria de neclintit, iar când copilul a ajuns în cele din urmă, „Miracle a fost acolo cu un prosop pentru a o șterge pe față și pentru a o ajuta să o stimuleze să plângă și să o țină la căldură până la sosirea paramedicilor”.

Miracle, o fetiță de 10 ani, a devenit o eroină în comunitatea sa locală

Paramedicii au sosit câteva minute mai târziu și i-au dus pe proaspăta mamă și pe copil la spital pentru un control. Mama și copilul erau amândoi sănătoși, iar comunitatea a postat ulterior pe rețelele de socializare despre nașterea „miraculoasă”, onorând-o pe tânără ca pe o adevărată eroină.

„A fost de mare ajutor, sunt foarte recunoscătoare”, a declarat mama lui Miracle după ce și-a revenit după naștere, foarte mândră de ceea ce a făcut fetița ei.

Aceștia au întâmpinat-o pe Miracle cu un certificat special și cu alte cadouri, inclusiv o broșă roz de barză, o tabletă cu activități educaționale și un jurnal în care să-și noteze experiența incredibilă. La doar 10 ani, Miracle a dat dovadă de o forță mai mare decât toți ceilalți, făcând ceva de care poate fi mereu mândră.

miracleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În prezent, întreaga familie este teafără și nevătămată și se bucură nespus de mult de nașterea acestei fetițe. Mama lui Miracle este incredibil de mândră de fiica ei și este recunoscătoare că a fost prezentă. Ea a mărturisit:

„A fost cu siguranță un miracol, pentru că odată ce am născut, a ieșit copilul, nu prea am putut să o apuc și să o iau în brațe, iar apoi a venit Miracle și a înfășurat-o într-un prosop”, a mărturisit ea, mai scrie sursa citată anterior.

În ciuda fricii sale inițiale, micuța Miracle a făcut totul cum trebuie pentru a-și întâmpina sora mai mică. Ea este mândră de ceea ce a realizat și aspiră să devină medic pentru a-i ajuta pe alții la nevoie, așa cum a făcut cu mama ei.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate