Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor. Mesajul Oanei Roman „Rugați-vă pentru…”

Oana Roman este din nou îngrijorată de stare de sănătate a mamei sale, Mioara Roman. Aceasta a fost nevoită să o interneze pentru noi investigații medicale.

În ultima perioadă, potrivit spuselor vedetei Antena Stars, doamna Mioara Roman a acuzat stări de oboseală acută. Setul de analize pe care aceasta le făcea la șase luni le va face acum la spitalul Colentina.

Într-o postare pe Instagram, Oana Roman le-a transmis fanilor săi cât de mulțumită este de instituția spitalicească de stat unde este internată mama sa, dar și un sfat important.

„Azi (n.r miercuri, 4 mai) din păcate a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite pentru că nu se simțea bine. Am venut la spitalul Colentina și cel puțin pe secția unde este mama, sunt impresionată pozitiv de tot personalul. O surpriză plăcută. E greu să o aduc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala', a scris Oana Roman la Instastory.

Cum era de așteptat, Oana a primit o mulțime de mesaje de încurajare, dar și negative. Aceasta le-a transmis celor care îi vor răul că vor fi nevoite să mai aștepte.

„Eu am dus-o să-i fac analizele, pe care i le fac odată la șase luni. Toată lumea s-a panicat, dar cine se așteaptă la nenorociri trebuie să mai aștepte! Atât vă spun!”, a declarat Oana Roman, scrie Spynews.

În 2021, Mioara Roman a suferit două intervenții chirurgicale: o operație laparascopică și eliminarea unui punct de grăsime care ajunsese la infecție. La fiecare dintre ele, Oana Roman a stat cu sufletul la gură, însă lucrurile au decurs normal și recuperarea a fost rapidă. Întreaga familie s-a mobilizat și a căutat cele mai bune soluții pentru a-i asigura confortul necesar.

Motiv pentru care o bună perioadă de timp, Mioara Roman a fost internată la un centru de recuperare de lux unde a beneficiat de cel mai bun tratament din partea personalului angajat acolo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete