Mioara Roman a împlinit 82 de ani. Nu și-a petrecut ziua de naștere la centrul de recuperare, ci în familie

Ziua de 19 aprilie e o zi importantă în familia Oanei Roman. Mama ei a fost sărbătorita zilei, ieri Mioara Roman a împlinit 82 de ani și a petrecut alături de persoanele dragi din viața ei.

Ieri, de la prima oră a dimineții, într-o postare pe Instagram, Oana Roman a anunțat că e ziua mamei sale. „La mulți ani, mama ! Îmi doresc sa fii sănătoasă și îți mulțumesc pentru tot ce m ai învățat. Îți mulțumesc pentru ca m ai învățat sa fiu bună și dreaptă, sa iubesc și sa respect oamenii care muncesc cinstit și corect, m ai învățat sa iubesc cărțile și m ai ajutat sa descopăr lumea. M ai învățat demnitatea și onoarea!', a transmis ea.

Mai târziu, vedeta s-a îndreptat spre centrul de recuperare unde se afla Mioara Roman pentru a o lua acasă. Au petrecut în familie ziua ei de naștere. „Azi mama a împlinit 82 de ani. Am sărbătorit o acasă, în familie! S a bucurat , a suflat în lumânări și am petrecut o după amiaza frumoasa împreună. I am comandat pește, mâncarea ei preferata și tort de ciocolata. La mulți ani mama!', a mai scris ea pe Instagram.

Mioara Roman s-a bucurat de clipe în familie alături de Oana Roman, Catinca Roman, nepoata Isabela și ginerele Marius Elisei.

mioara-roman-82-de-ani-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mioara Roman are probleme de sănătate

De o bună perioadă de timp, Mioara Roman nu mai locuiește în casa fiicei Oana, ea e internată într-un centru de tratament, unde primeşte cele mai bune îngrijiri. La 82 de ani, fosta soție a lui Petre Roman are probleme de sănătate și are nevoie de o atenție și un tratament special. „Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire, de monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele. Timp de 10 zile în fiecare lună face un tratament cu perfuzii. Trebuie să facă kinetoterapie în fiecare zi pentru că are o pareză la o mână pe care nu și-o mai poate folosi deloc. Și pentru că nu-și mai poate folosi deloc mâna trebuie să fie ajutată, practic în toate activitățile pe care le face.(…)

Acolo este o persoană care zilnic îi face aceste proceduri, gimnastică, masaj, kineto, perfuzii, medicamentație și tot ce îi trebuie. Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut așa cum trebuie și de aceea ea este acolo', a spus Oana Roman, în urmă cu ceva timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete