Mihail va cânta la Glastonbury, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume

Mihail, artistul cunoscut pentru hituri precum Mă ucide ea', Who You Are' sau Dorul mă ia', a fost invitat să cânte la Glastonbury – unul dintre cele mai mari și prestigioase festivaluri din lume.

Artistul va susține două recitaluri în cadrul festivalului, în zilele de joi și sâmbătă. Printe cei ce se află anul acesta pe line-up se numără artiști precum Coldplay, Dua Lipa, SZA, Avril Lavigne și Camila Cabello, iar de-a lungul anilor, scena festivalului a găzduit cele mai mari nume din toate genurile muzicale, de la The Rolling Stones, Elton John și Metallica, până la Beyonce, Jay-Z, Oasis, Radiohead și Arctic Monkeys.
Cu peste 180 de milioane de stream-uri/vizualizări, Mihail poate fi considerat unul dintre puținii artiști experimentali care au reușit să se bucure de succes mainstream. Cu un sound eclectic, îmbinând influențe pop și funk cu alternative și electronică, Mihail a cucerit scena locală cu hiturile „Mă ucide ea' si „Who You Are', trecând apoi granița spre Italia, Spania și Polonia. A obținut un loc pe afișul prestigiosului Concert de Crăciun de la Vatican, a primit Premiul „Top of the top' al Festivalului Sopot (Polonia), a câștigat discul de platină și a avut cel mai de succes hit internațional din Italia, toate acestea înainte de a se retrage într-o cabană, în pădure, timp de nouă luni, pentru a lucra la albumul său de debut.

Mihail este unul dintre artiștii români care se joacă ușor cu genurile muzicale. A cucerit topurile radio cu piese precum Mă ucide ea’ și Who You Are’, iar lansările acestuia au adunat peste 100 de milioane de vizualizari pe toate platformele. “Who You Are’ a fost și piesa care i-a adus expunere internatională artistului, aceasta ajungând în fruntea topurilor din Italia, fiind premiata cu Discul de Platina in 2019.

Mihail, cel cu hit-ul Mă ucide ea' cu care a rupt inimile, revine după 4 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete