Mihail Pautov a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil: „Baby update”

Medicul Mihail Pautov este unul dintre cei mai apreciați chirurgi de la noi din țară. Dincolo de cariera sa recunoscută, acesta este foarte activ pe rețelele de socializare unde deseori oferă sfaturi de specialitate celor care îl urmăresc.

Mihail Pautov este o figură foarte cunoscută publicului din România. Numeroasele sale apariții TV, dar și activitatea sa în mediul online l-au desemnat ca fiind cel mai cel mai urmărit medic din România pe Instagram.

Motiv pentru care acesta împărtășește cu urmăritorii săi detalii medicale, dar și detalii din viața sa personală. În urmă cu ceva timp, cel mai cool medic de la noi din țară a dezvăluit că va deveni din nou tătic anul acesta. Recent, Mihail Pautov a postat o imagine frumoasă în care apare alături de soția sa. Aceasta, mândră își etalează burtica de graviduță, iar în descrierea imaginii acesta a transmis un mesaj fanilor.

„Baby update: îi place muzica 🎶 PS: e fată 💕😃 👧🏼👧🏼', a scris Mihail Pautov pe Instagram.

Dincolo de cariera sa și proiectele în care este implicat, Mihail Pautov își petrece timpul liber alături de familie. Acesta este un împătimit al sportului, îi place să călătorească și să cânte la chitară.

„Sunt pasionat de viață și despre găsirea vieții’ nu numai la spital, ci și în experiențele de zi cu zi: practic diferite sporturi cum ar fi înotul, joggingul, surful, snowboardingul; mă relaxez prin yoga și meditație, călătoresc cât pot de mult, zdrăngăn la chitară și încerc să pierd cât mai puține petreceri.

Sunt onorat și uneori copleșit să fac parte din această breaslă care poartă după sine o responsabilitate uriașă, responsabilitate care te disciplinează dar te face rigid și uneori mult prea îngândurat, detașat sau chiar de neatins; eu încerc, în fiecare zi, să fiu mai deschis decât mă face această profesie, să fiu mai bun decât îmi vine, să fiu sociabil, cu pacienții dar și cu toți cei ce-mi ies în cale’, a scris el pe blogul personal acum ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete