Mihai Trăistariu, gest neașteptat în căutarea fericirii: „Am tot dat-o în bară”

Mihai Trăistariu este unul dintre cântăreții din România mai puțin norocoși la capitolul dragoste. De-a lungul timpului, acesta a avut câteva relații, însă nici una nu i-a adus adevărata liniște în viață.

Anul acesta în vară, Mihai Trăistariu a încheiat relația în care se afla. Acum, cântărețul a decis să posteze pe rețelele de socializare un mesaj care seamănă cu un anunț matrimonial, semn că este pregătit pentru a-și întâlni perechea.

„Matrimoniale. Bărbos, mustăcios simpatic… caut fericirea', a scris Mihai Trăistariu pe rețelele de socializare chiar de Moș Nicolae. Acesta a declarat de nenumărate ori că își dorește să-și întemeieze o familie și să aibă copilași. Invitat la ANtena Stars, artistul a explicat de ce a făcut postarea demnă de site-uri matrimoniale.

„E adevărat că de un an sunt singur. Singur nu înseamnă neapărat singurătate, ci faptul că nu mi-am găsit perechea. Am tot căutat-o, am tot postat, am tot căutat pe net. Primesc cereri, primesc oferte, dar sufletul meu nu consideră că mi-am găsit încă partenera perfectă și atunci dimineață, într-adevăr am făcut o postare și am scris: matrimoniale, bărbos, mustăcios, caut fericirea. Mi-am pus o poză nebărbierit', a declarat Mihai Trăistariu, potrivit spynews.ro.

Dezamăgirea artistului este destul de mare în ceea ce privește completarea a două persoane și conceptul de fericire.

„Fericirea poate că e cumva greșit înțeles. Mi-am scos din cap ca fericirea înseamnă neapărat perechea. Ar putea ca fericirea să fie cumva în alte lucruri. Poate ar trebui să mă scufund mai mult în muzică sau în afacerile mele, sau ar trebui să îmi găsesc activități care îmi plac. Eu partenere de viață am tot avut, am tot crezut că mi-am găsit perechea pe viață și m-am logodit în 2009. Ne-am rupt la câteva luni. Am tot dat-o în bară la capitolul dragoste', a mai spus artistul.

Mihai Trăistariu are și un tipar de femeie care ar putea fi jumătatea lui. El vrea ca viitoarea sa parteneră să fie o fire veselă, gospodină, dar în același timp să aducă și bani în casă, mergând la un loc de muncă stabil sau având o afacere profitabilă.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete