Mihai Trăistariu a semnat contractul pe 6.000 de euro. De unde va câștiga artistul acești bani: „Oferta e una foarte bună”

Într-un interviu pentru playtech.ro, Mihai Trăistariu a dezvăluit că a semnat un contract foarte avantajos pentru el. De Revelion, în noaptea dintre ani va cânta în mai multe resorturi din Albena, Bulgaria.

Artistul spune că de la fiecare resort va primi 2.000 de euro, va merge la trei, așa că în noaptea de Revelion va câștiga 6.000 de euro de la bulgari, o sumă mult mai mare decât cea pe care ar fi putut să o primească din România.

„Am bătut palma cu mai multe resorturi din stațiunea Albena. E vorba despre asemenea trei resorturi care au avut ideea de a organiza un Revelion mai special pentru români. Cum ideea lor a avut succes, s-au gândit apoi la niște show-uri mai aparte și așa au ajuns și la mine', a dezvăluit Mihai Trăistariu.

„Fiecare dintre cele trei resorturi mi-a oferit câte 2.000 de euro, net. Ca atare, voi încasa 6.000 de euro pentru prestația mea!', a mai spus el.

mihai-traistariu-de-revelion-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Artistul recunoaște că nu a stat mult pe gânduri și imediat a acceptat oferta. „Oferta e una foarte bună. Am să vă explic și de ce nu am avut ezitări în a semna contractul. Experiența îmi spune că pe Valea Prahovei, pentru un eveniment similar, aș fi încasat între 500 și 1.000 de euro. Ca să fac o medie, aș fi ajuns poate la 1.500 de euro, hai 2.000 de euro, cu mare indulgență. Fiindcă prețurile la noi sunt mai mici. Așa, la bulgari voi câștiga de trei ori mai mult!', adaugă el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete