Cum se descurcă Eliza Iliescu ca studentă la două facultăți. Adriana Iliescu: „Le-a cerut voie profesorilor și…”

Eliza Iliescu, care are 17 ani, e studentă în prezent la două facultăti. Fiica Adrianei Iliescu a fost acceptată la Facultatea de Litere, la buget, iar apoi ea s-a înscris și a fost acceptată la Facultatea de Științe Umane, la taxă. Mama ei o laudă, face față cu brio programelor de studii.

„E la două facultăți, se descurcă foarte bine, și-a mai mutat niște ore de la o grupă la alta, pentru că s-a putut, le-a cerut voie profesorilor.

Mai ia taxiul de la o facultate la alta, pentru că nu sunt scumpe, cam 12 lei și ne bucurăm de o toamnă frumoasă', a declarat Adriana Iliescu pentru playtech.ro.

Mama ei spunea ea va face totul pentru a o ajuta pe fiica ei. Vor plăti taxa din pensie, iar dacă nu se vor descurca, vor face un credit. „Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!’, a declarat Adriana Iliescu pentru aceeași sursă.

adriana-iliescu-eliza-studenta-doua-facultati-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Îmi place ceea ce o să fac'

„M-am înscris și la a doua facultate, de Științe Umane. Nu avem nevoie de nimic, de niciun ajutor’, a explicat tânăra. „Important e că fac ceea ce-mi doresc, n-am emoții, sunt sigură că mă voi descurca. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei universități prestigioase din București’, a anunțat tânăra pentru Playtech acum câteva săptămâni.

Adriana Iliescu e considerată cea mai în vârstă mamă din România, ea a născut-o pe Eliza când avea 66 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete