Mihai Trăistariu a dat lovitura cu afacerea lui: „Câştig 30.000-35.000 de euro într-o vară”

Mihai Trăistariu, care e cântăreț de succes, a devenit de o bună perioadă de timp și antreprenor. Deține mai multe apartamente pe litoralul românesc pe care le închiriază. Într-un interviu pentru Fanatik, el a recunoscut câți bani câștigă pe perioada verii.

În urmă cu câțiva ani, Mihai Trăistariu deținea un teren în zona de nord a litoralului românesc. A primit o ofertă bună, l-a vândut și în schimbul terenului a primit mai multe apartamente în complexul de blocuri construit acolo.

Totul merge ca pe roate acum. „Din pandemie m-am pus la punct cu businessurile, nu eram convins că o să fac vreodată afaceri. Credeam că o să trăiesc din muzică toată viaţa, dar pandemia m-a pus la pământ. Aveam un împrumut în bancă de cinci miliarde, cinci sute de mii lei şi atunci a trebuit să fac ceva. După Eurovisionul din 2006 mi-am luat un teren la malul mării ca să-mi fac o casă.

N-am reuşit să-mi fac casa şi atunci a trebuit să fac ceva şi l-am schimbat repede pe 7 apartamente la malul mării. Şi uite aşa m-am trezit hotelier. Într-un apartament m-am mutat eu şi celelalte şase, fiind chiar la malul mării, în Mamaia Nord, le închiriez turiştilor vara. Câştig 30.000-35.000 de euro într-o vară. Deci, dintr-odată, mi-am făcut o afacere, în pandemie, de frică să nu mor de foame.

mihai-traistariu-bani-afacere-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Mai aveam o şcoală de muzică deschisă din 2014, care mergea şi nu mergea, iar pandemia chiar mi-a închis-o. Acum am redeschis-o şi merge foarte bine, am 130 de elevi. Deja am două businessuri, pe lângă cântat. Deci din şcoala de muzică, din turism, adică apartamentele închiriate şi concerte. Astea sunt cele trei venituri ale mele la ora actuală', a explicat artistul.

În același interviu, el a mai dezvăluit ce afacere de viitor și-ar dori. „Tot centru de cercetare a rămas! Visul meu din copilărie era să ajung în Cosmos şi de aici pleacă toate dorinţele mele, roboţi, criogenare. Toate lucrurile astea îmi plac şi există deja. La fel cum există şi clonarea, călătoria în spaţiu, călătoria în timp, toate astea vor fi posibile, dar trebuie să se preocupe cineva. Dacă stăm numai pe tik tok, nimeni nu face nimic şi atunci trebuie să facem şi un centru de cercetare. Şi roboţii îmi plac, mi-aş face o fabrică de roboţi în masă.

Dar un centru care să vindece cancerul de exemplu, chiar am declarat, pentru că mi-au murit amândoi părinţii de cancer şi mă sperie puţin lucrul ăsta. Şi am zis că o sa fac un centru care să găsească leacul pentru cancer. Dar pentru aste e nevoie de milioane de euro pentru că nu poţi să te joci într-un apartament, să găseşti un leac. Îţi trebuie tot felul de aparaturi, substanţe, mai ales acum când totul e modernizat. Operaţiile în sine se fac cu roboţi, trebuie să ai aparatură de ultimă generaţie', a mai zis el pentru fanatik.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete