DOC, prima apariție la TV după ce a fost eliminat de la Survivor 2023: „Nu regret absolut nimic. Și sunt convins că dacă aș mai face o dată, tot așa mi-ar ieși”

DOC a revenit în România după eliminarea de la Survivor România 2023 din ediția din 15 martie. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, artistul a făcut dezvăluiri despre experiența trăită, dar a făcut și mărturisiri din culisele concursului filmat în Republica Dominicană.

„De vreo două săptămâni am obosit și vreau să ajung acasă la fata mea și soția mea. Mă simt ușurat că acest drum a luat sfârșit. Vă mulțumesc din suflet pentru parcurs, a fost minunat. Am descoperit o grămadă de chestii despre mine și nu numai”, a declarat acesta înainte ca Daniel Pavel să-i stingă flacăra în competiție.

Faimosul a ajuns acasă, iar revederea cu familia a fost una extrem de emoționantă. Despre asta, dar și despre scandalurile din jungla dominicană, a povestit pe larg în emisiunea La Măruță'. “Am plâns când mi-am revăzut soția și copilul la aeroport”, a mărturisit DOC la consiliu, când a aflat că e eliminat de la Survivor România 2023.

Ajuns în România, DOC a spus că își dorea să câștige, însă condițiile au fost dure. „Am rezoluții cu care m-am întors. Eu sunt un tip foarte competitiv. Recunosc că nu m-am uitat la ce s-a întâmplat cu mine, nu am avut nici timp și nici dorință. Fiind foarte competitiv, am învățat că e ok să mai și pierd. (…)

Nu-mi pare rău că am plecat. Eu m-am dus acolo convins că aș putea câștiga, dar pe parcurs am înțeles că nu am ce trebuie. Nu am controlul emoțiilor, trebuie să fii foarte mercenar, foarte soldat, să câștigi chestia asta. (…) Dumnezeu m-a adus acasă, când trebuia să vin acasă', a declarat DOC, conform protv.ro.

doc-dupa-survivor-2023-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Artistul, care a avut multe certuri cu colegii, spune că nu are regrete și că dacă ar da timpul înapoi ar proceda la fel. „Nu regret absolut nimic. Și sunt convins că dacă aș mai face o dată, tot așa mi-ar ieși. Pentru că eu ăsta sunt. Vă jur, eu nu v-am livrat nimic. Poate a fost un rol, dar a fost un rol jucat în condițiile date, cu scenariul ăla nescris. (…)

Ce s-a întâmplat acolo, a fost pe bune. Se cheamă reality show. Eu jucam un rol care să-mi placă mie, nu ăla care să placă publicului. Vreau să înțelegi că sunt super ok cu tot ce mi-au spus', a adăugat DOC.

Întrebat pe cine vede câștigător la Survivor România 2023 din echipa Faimoșilor, el a zis: „Pe Ștefania! Dar eu zic că va câștiga Dan Ursa. Dan Ursa e șeful nostru. Nu ai cum să nu-l iubești pe Dan Ursa.

În primul rând, omul e un fenomen, e foarte rapid, ne-a bătut de atâtea ori pe traseu, a fost o mega surpriză! Și plus că e iubibil! E cel mai iubibil dintre ei toți. Și își dorește asta!'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete