Mihai Morar, un tată relaxat. Vezi cum alege să-și educe fetele?

Mihai Morar, un tată relaxat. Vezi cum alege să-și educe fetele?

Mihai Morar este tată de fete. 3 la număr, fiecare cu personalitatea ei. Dacă în ceea ce le privește pe gemene lucrurile sunt cumva clare, Roua încă mai are lucruri de arătat.

Îndiferent de situație, însă, Mihai Morar se declară a fi un tată binecuvântat. „Mă bucur că dacă mă pun la joacă, dacă le dau timp fetelor, ele au zile întregi în care nu deschid tabletele. Nu le-am făcut control parental pe tablete, așa cum nu le-am impus un anumit orar – au voie între anumite ore sau după ce își termină temele. Nu au nicio astfel de regulă pentru că nu a fost nevoie', ne-a declarat vedeta, în exclusivitate.

Altfel, asemenea tatălui lor, fetele mari sunt „îndrăgostite' de cuvânt. „Mă bucur tare mult de Mara și de Cezara că citesc foarte mult. Au cărți mult mai faine decât am avut noi. La noi era mult mai mult pe bibliografie și eu fiind un tip care a avut probleme cu autoritatea și nu prea citeam ce era impus', a mai spu DJ-ul Radio ZU.

Împreună cu soția lui Gabriela, Mihai Morar se poate lăuda că are acasă 3 comori. Pe Mara și Cezara, gemenele care au venit pe lume prematur, în octombrie 2008, și Roua care s-a născut 11 ani mai târziu, în iulie 2019.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete