Mihai Morar: „Acum mă duc, te părăsesc, te iau cu mine. Pa, Radio”

Mihai Morar este unul dintre greii industriei radio de la noi. Prezintă matinalul de la Radio Zu alături de Daniel Buzdugan și Emma și e greu de imaginat că ar putea, vreodată, să aleagă un al drum.

Un pasionat de radio, Mihai Morar s-a aventurat anul trecut și pe un alt teritoriu. La fel ca alți artiști  și oameni de presă, Mihai Morar și-a îndreptat atenția și spre zona podcasturilor, însă nu orice fel de podcasturi. Mai exact, Mihai Morar a decis să creeze un podcast filmat. Într-un cadru intim, și-a imaginat întâlniri cu oameni cunoscuți sau mai puțin cunoscuți pe care să-i ajute să-și spună povestea.

Cu o limită de timp generoasă (fiecare podcast are de la o oră și jumătate la două), toți cei prezenți în emisiunea lui, au avut răgazul de a se prezenta, cu bune, cu rele. Și chiar dacă ai crede că astfel de formate lungi nu au succes, podcasturile lui Mihai Morar, intitulate „Fain și Simplu' au prins foarte bine.

Cel mai de succes interviu a fost, de departe, cel cu părintele Constantin Necula, de la Sibiu, urmat îndeaproape de cel cu Adela Popescu. Fiecare dintre cele două podcasturi a înregistrat peste 900.000 de vizualizări.

„Ne-ntoarcem la puiul nostru'

În tot acest context, o postare recentă de-a lui Mihai Morar i-a luat prin surprindere pe fani. După o zi întreagă petrecută la radio, unde își pregătește și înregistrările pentru podcast, Mihai Morar a spus: „Sunt de la șapte dimineața la radio, acum e nouă seara. Mi-am luat plasa și mă duc acasă, și-mi vine să cânt o melodie romantică radioului: acum mă duc, te părăsesc, te iau cu mine. Pa, radio'. Însă completarea a  venit imediat, iar „părăsirea' despre care vorbește Morar a fost doar până a doua zi, la ora șapte.

Pentru că, așa cum a declarat cu ceva timp în urmă, în dreptul unei poze cu mulți copii, Morar nu ar putea să renunțe la radio: „Io simt că asta e cea mai frumoasă poză din vacanța mare. Mă liniștește. Și-mi dă pace. Puii mei. Și puii lui Buzdu. Într-o amiază cretană, cât io și Buzdu, la tavernă, întingeam niște pâine în uleiul de măsline, toți puii au coborât, împreună, să-și înmoaie și ei tălpile în Egee. Nu știau că m-am furișat, tiptil, prin spatele lor, ca să îi pozez.
Și ca să îmi aduc aminte mereu de cea mai frumoasă poză din vacanța asta. Cu toți puii. Puii mei. Și puii lui Buzdu.
Mă liniștește. Și-mi dă pace. Chiar și în zilele în care n-am liniște și pace. Pentru că, da, de mâine, nu mai e vacanță. La 7.00, începem al 18-lea an întreg (nu sezon, an!!!) de matinal. Împreună. Eu și Daniel Buzdugan. Timp în care am făcut niște pui. Și-o să mai facem câțiva. Tot împreună. Semper Una, cum zice Buzdu. Noapte bună, puilor! Dimineață, ne întoarcem la puiul nostru, Radio Zu. Și asta mă liniștește. Și îmi dă pace.'

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

 

Citește și: Ce familie frumoasă are cel mai cool doctor, Mihail Pautov

Foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete