Mihai Găinușă, între facultate și viața de familie. Ce spune despre fiica lui: „Eva în Anglia vrea să plece”

Mihai Găinușă a prezentat până în anul 2014 Cronica Cârcotașilor la Prima TV, alături de Șerban Huidu. Ulterior, el a avut mai multe proiecte, chiar și la radio, iar acum e prezentatorul unei emisiuni de satiră la Canal 33.

Invitat în emisiunea „Vorbește lumea' de la Pro TV, prezentatorul a anunțat că este student la masterat la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale' din Bucureşti

„La orice vârstă este bine să înveți câte ceva, să îți ții creierul în priză, să fii acolo în rând cu timpurile, cu vremurile, și cu ocazia asta mai cunosc și oameni. Am și colegi, nu suntem mulți…suntem doar 5 în an, la grupa noastră. Am dat examen, am învățat toată vara și am reușit să intru.

Eram aproape 3 pe loc. Am luat toate sesiunile de până acum, nu am picat niciun examen. Urmează să-mi dau dizertația. Scriu filme de scurt metraj și de lung metraj. Asta fac', a explicat Mihai, care este la Scenaristică.

Dincolo de cariera lui, Mihai Găinușă dedică timp familiei sale, e tare mândru de cei doi copii. „Eva a crescut, face 18 ani anul ăsta. O să termine liceul, pleacă de acasă la facultate. În Anglia vrea să plece.

Vrea să se facă ceva pe biologie-medicină, deci nu are nicio treabă cu mine, ceea ce e foarte bine. Nu vă dați copiii în media', a glumit Mihai.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete