Surorile Hojda, Maria și Ligia, au un proiect special de colinde

Surorile Maria și Ligia Hojda au fost, în 2014, revelația emisiunii „Vocea României', de la Pro Tv. Talentate și charismatice, cele două și-au continuat diversele proiecte muzicale. Însă de circa doi ani, au creat, alături de cele două surori mai mici, fratele și doi prieteni, de asemenea frați, un altfel de proiect.

Maria și Ligia Hojda i-au încântat pe jurații emisiunii „Vocea României' și au ajuns în ultimele faze ale competiții. Maria, în echipa Loredanei, și Ligia, în cea a lui Tudor Chirilă, au creat momente care și acum, la 7 ani distanță, impresionează.

Cele două artiste provin dintr-o familie cu cinci copii din Sighetu Marmației. Au crescut înconjurați de muzică și veselie și au învățat să cânte la instrumente. Tocmai de aceea, proiectul MA RA MU li se potrivește de minune. Ligia, Maria, Flavia, Francesca și Iuliu, alături de frații Ulici, Pavel și Corneliu – cunoscut din trupa Akcent, dar și ca actor -, de asemenea, maramureșeni, s-au alăturat în acest proiect de regăsire și regândire a colindelor copilăriei.

Familiile Hojda și Ulici au colindat-o și pe Laura Cosoi

Colindătorii maramureșeni au fost în vizită la una dintre persoanele care iubesc și promovează Maramureșul ori de câte ori au ocazia. Laura Cosoi a transmis live pe rețelele de socializare duiosul concert de colinde al celor de la MA RA MU, ale căror melodii pot fi ascultate și pe canalul de YouTube.

Primul cântec cu care cei șapte au ales să-și înceapă colinda virtuală este „Bun gând', ocazie cu care una dintre surorile mai mici, Flavia, a scris: „Am cules câteva colinde pe care le-am șters de praf, le-am ascultat poveștile și (…) începem să le spunem pe canalul nostru de youtube'.

Este un colind străvechi, încărcat de simboluri și mister', a mărturisit și Maria despre acest prim colind. Iar Ligia a completat: „Deschide poarta către legenda lui Sân Nicoară, stăpân al apelor, salvator și ocrotitor al corăbierilor. Aduce cu el iarna, o perioadă de schimbări, de introspecție. Vă invităm sa deschideți poarta și să-i aflați povestea'.

Ligia HojdaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Citește și: Adrian Enache și fiul lui, David, colaborare inedită

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete