Mihai Coadă, Nelu Curcă din „La bloc”, a spus adevărul despre retragerea la mănăstire: „Poate că i-am nenorocit viaţa”

Mihai Coadă a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a vorbi în premieră pentru podcastul său. Cunoscut ca Nelu Curcă, după ce a jucat în serialul „La bloc', el s-a retras la mănăstire.

Mihai Coadă a ales să renunțe la actorie, să se retragă din viața publică și să se dedice credinței. El s-a retras la Mănăstirea Turnu de lângă orașul natal, Ploiești.

„Sunt un mirean păcătos care vine la mănăstire și vreau să mă asimilez lor. Aici e Casa Domnului, ai întâlnire cu Dumnezeu aici, este o oază duhovnicească extraordinară. Nu e rupere de lume. Noi nu plecăm din lume, ne rugăm pentru lume.'

Mihai-Coada-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

În podcastul lui Cătălin Măruță, Mihai Coadă a mărturisit că și-a înșelat soția și că poate i-a „nenorocit viața'. A reușit să scape de această vinovăție doar cu ajutorul spovedaniei.

„Am căzut într-un păcat greu, adulterul. Eu am greşit şi poate că i-am nenorocit viaţa. De multe ori cazi, dar prin spovedanie reuşeşti să treci peste ele. Am stat singur trei ani, nu ştiam ce să fac.

Voiam să mă călugăresc, îmi venea să-mi las meseria, Cătăline. Nu mai puteam s-o practic. Veneam de la filmări noaptea târziu şi nu mai puteam să mă rog. Ca actor, ocupi spaţiu din tine cu vieţile altor personaje. Aici e problema. Uneori, mulți actori confundă.

Uite, eu acum nu mai pot să scap de Nelu Curcă. Se întreabă lumea ce m-a făcut să mă retrag, că eram celebru, eram la PRO TV, aveam bani, ce m-a făcut să las totul şi să aleg viaţa duhovnicească? Conştiinţa m-a făcut.

Dacă te adoarme conştiinţa, eşti un mort viu. Dumnezeu vrea să-i mântuiască pe toţi, dar vrea să facă şi omul un pas. Omul să facă un pas şi El face o mie', a mărturisit Mihai Coadă în podcastul Acasă la Măruţă, potrivit Fanatik.

Episodul integral cu Mihai Coadă va fi disponibil pe YouTube, miercuri, 12 aprilie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete