Ce nu are voie să facă Dana Săvuică după operația la sâni. Medicii au avertizat-o: „Este exact ce mi-am dorit”

Dana Săvuică a suferit o operație de micșorare și de ridicare a sânilor. Vedeta a avut nevoie de această operație din motive medicale, mai ales că o durea și spatele foarte rău. Acum, într-un interviu pentru Ego, a dezvăluit cum se simte, dar și ce restricții are după intervenția chirurgicală.

Vedeta în vârstă de 53 de ani nu are voie să facă mișcări bruște sau să ridice greutăți. De asemenea, Dana Săvuică nu are voie să poarte tocuri. „Sunt activă, sunt energică, sunt eu, dar cu puțin mai multă atenție față de corpul meu. Nu am voie să fac mișcări bruște, nu am voie să mă lovesc, nu am voie să cad, nu am voie să ridic greutăți.

Toate acestea se vor duce, peste 2 luni de zile o să fiu ca nouă. Tocurile le port foarte puțin, când vin la evenimente. În rest, folosesc pantofi sport, foarte confortabili. Fiind înaltă, nu am nevoie de tocuri, dar când este vorba de un eveniment cu stil, cu eleganță, mai port un toc, din când în când.', a explicat ea.

Dana Săvuică și-a micșorat sâniiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Întrebată de ce a decis să se opereze tocmai acum, Dana Săvuică a explicat că bustul i s-a mărit după menopauză și intervenția era necesară. „Mi-am dorit să fac lucrul acesta de foarte mult timp. L-am vizualizat, mi l-am imaginat. Acum, că s-a întâmplat, nu pot decât să mă bucur. Este exact ce mi-am dorit. Este vorba de un lifting și o reducție a sânilor, fără implanturi.

Practic, sânii mei sunt tot acolo, dar repoziționați, cum erau așa când aveam 20 de ani. Da, mai mici cu 20%. Este exact mărimea cu care au crescut când am intrat la menopauză. Practic, sânul este cel pe care îl aveam la 20-30 de ani', a declarat ea.

Și a continuat: „De la 35, 40 și la 47, când am intrat la menopauză, a fost ca un fel de explozie în zona de sâni, burtă, talie și spate. S-a depus un țesut adipos în această zonă și m-am încărcat foarte mult. Atunci, a trebuit să fac acest lucru pentru sănătatea mea, în primul rând, ca să mă simt mai ușoară, să stau dreaptă. Mă cocoșasem, nu mai puteam să dorm pe burtă, aveam dureri cervicale, dureri de cap, aveam insomnii. Lumea nu știe.

Au fost sute de femei care mi-au scris și mi-au spus că și ele vor, că au probleme și nu au curajul să facă acest pas, iar, după ce l-am făcut eu, li se pare că ar putea și ele. Le-am răspuns tuturor, fiecare a primit mesaj. Au fost și cei refractari, care au spus: Sigur, vanitatea! Vrea să se bage în seamă, să atragă privirile, atenția! Extraordinar, are 53 de ani, ce îi mai trebuie? Ar trebui fie bunică, să stea în casă, să se închidă, e cu un picior în groapă!'. Îmi asum, e corpul meu, vreau să mă simt bine în corpul meu. Corpul îmi cerea acest lucru, iar eu i l-am oferit, ca să trăim frumos împreună'.

Vedeta nu s-a ferit niciodată să recunoască public că are operații estetice, mai mult de atât, ea le susține pe toate femeile care vor să facă asta pentru a se simți mai bine în pielea lor.

„Am preluat chestia de îmbunătățire a corpului ca fiind ceva natural. Orice femeie ar trebui să și-o asume. În ziua de azi, poți să îți faci niște lucruri fenomenale, minim invazive, fără să treci printr-o perioadă dureroasă, printr-un proces greu. Dacă pot să fac lucrurile acestea, de ce nu? Eu îmi asum vârsta, știu că înaintez în vârstă. OK, pot să folosesc și cuvântul acesta, știu că îmbătrânesc. Dar de ce trebuie să o fac plină de riduri, fleșcăită? De ce? Când am atâtea lucruri la dispoziția mea?', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete