Mihai Bobonete și-a anunțat soția că divorțează. Cum a reacționat Cătălina: „M-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin”

Mihai Bobonete a povestit că într-o zi i-a spus soției sale că vrea să divorțeze. Actorul din „Las Fierbinți' a spus care a fost reacția Cătălinei când a auzit.

Actorul este pus pe glume și acasă. Mihai Bobonete i-a povestit lui Sorin Bontea, atunci când juratul de la „Chefi la cuțite' a fost invitat la podcastul său, cum i-a spus soției sale că divorțează. Întâmplarea a avut loc în pandemie când nimeni nu avea voie să iasă din casă decât pentru situații speciale. Cătălina a fost amuzată de gluma soțului ei și i-a dat un răspuns neașteptat.

„Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani, pentru că a venit pandemia exact când am făcut 40 de ani.

Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, n-am putut să mă duc la… pe banii mei, n-am putut să mă tatuez (…) Unde divorțezi în pandemie, când n-ai voie să ieși din casă? M-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin așa și am zis: «Cătălina, eu divorțez!». «Unde divorțezi?

Nu ai voie să ieși din casă, e lockdown​. Unde te duci să faci acte? Nu te bagă nimeni în seamă» și am zis «Cătălina, lasă să treacă pandemia»', a spus Mihai Bobonete într-unul din podcasturile sale.

mihai-bobonete-si-sotia-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Mihai Bobonete și Cătălina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de două decenii. Actorul din „Las Fierbinți' s-a căsătorit cu aleasa inimii sale în anul 2003 și au împreună doi copii, o fată și un băiat.

Vedeta de la PRO TV a recunoscut că viața lui s-a schimbat complet de când a devenit tată. „Când ai copii, doar clipa contează. E minunată viața noastră cu Maria și Octav, iar noi Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu că ne-a ales pe noi să fim părinții acestor doi minunați copilași', a declarat Mihai Bobonete într-un interviu pentru revista Viva!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete