Iulia Albu sare în ajutorul Deliei după ce a fost aspru criticată: „Ea este un om cu suflet, ceea ce nu pot spune despre multe persoane din showbiz”

Delia a dezvăluit în mediul online că nu vrea copii. Mulți au criticat-o pe artistă pentru mărturisirile ei, însă alții au susținut-o. Printre vedetele care au reacționat se numără și Iulia Albu. Cele două se cunosc de mulți ani de zile.

Pentru că s-a vorbit foarte mult zilele acestea despre @delia … Ea, @delia, este OM, în primul rând. Un om căruia îi pasă. O demonstrează implicarea ei în atâtea proiecte caritabile. Și am ceva de spus. Orice om are un punct în care cedează. Și nu toți reacționam la fel. Unii cedăm cu zgomot, alții ne închidem în noi. Și asta ni se întâmplă tuturor la un nivel sau altul. Și nu toți știm să alegem cele mai potrivite cuvinte. Pentru că… SUNTEM OAMENI', a scris pe Facebook și pe Instagram Iulia Albu.

iulia-albu-despre-delia-care-nu-vrea-copii-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Și a continuat: „Nu știu ce este în sufletul ei acum. Știu însă că Delia este un om CU SUFLET. Ceea ce nu pot spune despre multe persoane din showbiz'.

De ce nu vrea Delia copii?

Fanii au întrebat-o pe Delia pe rețelele de socializare de ce nu are copii, iar ea a răspuns sincer. „De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!', a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete