Ianis Hagi iubește și este iubit. Cine este cea care a furat inima fotbalistului de la Glasgow Rangers?

Ianis Hagi traversează cea mai bună perioadă din cariera de fotbalist profesionist. A cucerit titlul de campion al Scoției cu Glasgow Rangers, a fost desemnat de clubul său cel mai bun tânăr jucător al sezonului 2020-2021 datorită celor șapte goluri și 12 pase decisive și a fost declarat cel mai bun pasator decisiv din prima ligă scoțiană.

Internaționalului român îi merge foarte bine și în plan sentimental. Recent, el a dezvăluit că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu frumoasa Elena, o tânără din Constanța care este de origine aromână, la fel ca fotbalistul.

Pentru moment, Ianis și Elena se iubesc de la distanță deoarece fata nu și-a terminat încă studiile, ea fiind încă studentă în țară. Deși locuiesc la mare distanță, Elena își vizitează iubitul de câte ori are ocazia.

Invitat în cadrul emisiunii Digisport Special difuzată luni, 24 mai, Ianis a confirmat că are o relație. „Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi', a spus fotbalistul lui Rangers.

Relația dintre Ianis și Elena a fost confirmată de un apropiat al lui cuplului, care a declarat pentru ziare.com următoarele: „Fac o pereche perfectă. Ianis Hagi este un băiat foarte educat, inteligent, se comportă minunat cu ea. Și fata este deșteaptă, încă este studentă, dar se înțeleg foarte bine'.

Ianis Hagi s-a iubit în urmă cu aproximativ trei ani cu Cristina Lung. fostă jucătoare a echipei de handbal SCM Craiova. Aceasta este fiica lui Tiberiu Lung și nepoata fostului mare portar al Universității Craiova și al naționalei României, Silviu Lung.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete