Mihai Bendeac, ironie la adresa Georgianei Lobonț după scandalul divorțului: „Ce o să mai plângi tu”

Mihai Bendeac nu s-a putut abține și a ironizat-o pe Georgiana Lobonț, după ce soțul ei anunțase la început de an divorțul. Actorul nu a fost deloc blând cu cântăreața.

La început de an, Rareș Ciciovan anunța că divorțează de Georgiana Lobonț, deși erau în vacanță și poza în ipostaza unei familii fericite. Artista nu a făcut nicio declarație despre divorț și s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, fapt ce i-a scos din sărite pe fani. Mulți au criticat-o pe Georgiana Lobonț că s-ar fi folosit de pretextul divorțului pentru a mai căpăta puțină notorietate.

Recent, ea a lansat o nouă melodie, iar versurile piesei sunt: „Mi-e dor de tine/În brațele tale să adorm/Cu toate hainele aruncate pe covor/Lumina stinsă, să nu pot vedea/Buzele tale și îmi ating pielea/Vocea ta, iubire, o aud mereu'.

Mihai Bendeac a ironizat-o pe Georgiana Lobonț într-un video încărcat pe rețelele de socializare. Actorul a analizat melodia artistei și a comentat-o.

„Hainele aruncate pe covor? Cum să dorm dacă hainele sunt aruncate pe covor, la mine trebuie să fie totul la linie. Creierul meu nu știe că sunt acolo pe covor. E întuneric, dar creierul lucrează. De ce să nu-mi vezi buzele? De ce îmi creezi un complex? Atunci nu o s-o mai auzi (n.r. – vocea ta o aud mereu), asta e. Ce o să mai plângi tu, ce o să te mai vaiți tu, ce o să te mai jelești tu', a spus Mihai Bendeac pe contul lui personal de Instagram.

După ce a văzut filmarea cu Mihai Bendeac, Georgiana Lobonț a reacționat public. Se pare că artista nu a fost deloc deranjată de afirmațiile actorului, ci s-a amuzat și ea. „Cea mai bună parodie', a scris Georgiana Lobonț pe Instagram, potrivit Libertatea.

Soțul Georgianei Lobonț a anunțat divorțul

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au împreună doi copii, iar soțul artistei anunțase la început de an că divorțează. Mai mult decât atât, acesta susținea că relația lor se deteriorase de ceva timp și decizia nu a fost una pripită. Cu toate acestea, cei doi sunt acum împreună și se comportă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

georgiana-lobont-si-sotul-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu, a spus soțul Georgianei Lobonț, pentru Spynews.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete