Mihai Bendeac, dezvăluiri uluitoare despre femeia perfectă: „Cu o putere uriașă de…”

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuți tineri actori. Acesta face parte și din juriul emisiunii „iUmor', difuzată de Antena 1, însă a acceptat într-un final invitația lui Cătălin Măruță pentru a-i oferi acestuia un interviu.

Mihai Bendeac a fost contactat în această vară de Cătălin Măruță pentru a-l invita în cadrul podcastului lui. Actorul s-a simțit hărțuit la acea vreme din cauza insistențelor prezentatorului TV, însă i-a promis că atunci când se va simți pregătit, el va fi primul pe care îl va anunța.

„M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț', a declarat Mihai Bendeac acum ceva timp pe pagina sa de Facebook.

Ei bine, actorul piesei de teatru care se bucură de un real succes, „Doi pe o bancă', s-a ținut de promisiune și i-a povestit detalii neștiute din viața sa lui Cătălin Măruță în cadrul podcastului său, „Acasă la Măruță'.

BendeacSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mihai Bendeac a mărturisit că interviul acesta va fi ultimul pentru următorii cinci ani. El își dorește ca lumea să-l cunoască datorită carierei sale, nu a detaliilor din viața personală. Cu toate acestea, întrebat cum arată femeia perfectă în viziunea lui, actorul a descris-o succint și clar.

„Minionă, voluptoasă, brunetă, și cu o putere uriașă de empatie, să fie umană în general', a spus Mihai Bendeac.

Vedeta a dezvăluit faptul că această capacitatea a lui de a empatiza a moștenit-o de la mama sa. Aceasta i-a fost și îi este în continuare alături, împreună au scos o carte, iar frumoasa lor relație se poate observa și din postările de pe contul său personal de Instagram.

În prezent, Mihai Bendeac este singur și de-a lungul timpului a avut câteva relații serioase pe care nu le-a ascuns. Un alt detaliu important dezvăluit de actor a fost faptul că nu-și dorește să se căsătorească și nici un copil.

Foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete