Mihai Bendeac, dezvăluiri uluitoare despre femeia perfectă: „Cu o putere uriașă de…”

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuți tineri actori. Acesta face parte și din juriul emisiunii „iUmor', difuzată de Antena 1, însă a acceptat într-un final invitația lui Cătălin Măruță pentru a-i oferi acestuia un interviu.

Mihai Bendeac a fost contactat în această vară de Cătălin Măruță pentru a-l invita în cadrul podcastului lui. Actorul s-a simțit hărțuit la acea vreme din cauza insistențelor prezentatorului TV, însă i-a promis că atunci când se va simți pregătit, el va fi primul pe care îl va anunța.

„M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț', a declarat Mihai Bendeac acum ceva timp pe pagina sa de Facebook.

Ei bine, actorul piesei de teatru care se bucură de un real succes, „Doi pe o bancă', s-a ținut de promisiune și i-a povestit detalii neștiute din viața sa lui Cătălin Măruță în cadrul podcastului său, „Acasă la Măruță'.

BendeacSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mihai Bendeac a mărturisit că interviul acesta va fi ultimul pentru următorii cinci ani. El își dorește ca lumea să-l cunoască datorită carierei sale, nu a detaliilor din viața personală. Cu toate acestea, întrebat cum arată femeia perfectă în viziunea lui, actorul a descris-o succint și clar.

„Minionă, voluptoasă, brunetă, și cu o putere uriașă de empatie, să fie umană în general', a spus Mihai Bendeac.

Vedeta a dezvăluit faptul că această capacitatea a lui de a empatiza a moștenit-o de la mama sa. Aceasta i-a fost și îi este în continuare alături, împreună au scos o carte, iar frumoasa lor relație se poate observa și din postările de pe contul său personal de Instagram.

În prezent, Mihai Bendeac este singur și de-a lungul timpului a avut câteva relații serioase pe care nu le-a ascuns. Un alt detaliu important dezvăluit de actor a fost faptul că nu-și dorește să se căsătorească și nici un copil.

Foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete