Mihai Albu, despre Iulia Albu: „Perversă, prefăcută și mincinoasă”

Mihai și Iulia Albu

După opt ani de mariaj, în anul 2013, Iulia (39 de ani) și Mihai Albu (58 de ani) au decis să se separe. Cei doi au împreună o fiică, Mikaela, în vârstă de 11 ani.

În ultima perioadă, fostul cuplu a fost într-un permanent conflict din cauza custodiei fiicei lor. Imagini cu Mikaela în GALERIA FOTO de mai sus!

Fiindcă designerul încă mergea la muncă în perioada restricțiilor severe impuse de pandemia de coronavirus, Iulia nu i-a permis fostului soț să-și vadă fiica.

Mihai Albu, despre Iulia Albu: „Perversă, prefăcută și mincinoasă”

Invitat în platoul emisiunii La Măruță, Mihai Albu a fost provocat să răspundă mai multor întrebări „picante”.

Întrebat cum și-ar descrie fosta soție în trei cuvinte, creatorul de modă a răspuns: „Perversă, prefăcută, mincinoasă”.

„Dar nu am spus numai eu asta. Mie îmi place să mă documentez”, a completat designerul.

În continuare, întrebat cu ce vedetă din țară și-ar dori o aventură de o noapte, Mihai Albu a răspuns: „Tania Budi”.

Și-a înșelat Mihai Albu fosta soție?

Întrebat dacă Iulia l-a înșelat în timpul relației lor, Mihai a spus că este 99% sigur că nu. Spre finalul emisiunii, întrebat dacă el a înșelat-o vreodată, a spus de asemenea nu.

În continuarea interviului, designerul a dezvăluit că interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu i-a făcut avansuri înaintea relației cu Gheorghe Turda.

„Am spus ce am avut de spus. Mai mult nu pot să spun. (…) Nu s-a materializat. Nu (am refuzat-o) neapărat. Nu s-a potrivit”, a mai spus Mihai.

Întrebat dintre Oana Roman, Dana Budeanu și Iulia Albu pe cine ar alege să-i fie alături trei ani pe o insulă pustie, designerul a spus Dana Budeanu.

Își mai dorește o relație cu fosta soție?

Ultima dintre întrebări l-a provocat pe designer să spună numele a trei femeie, cele mai lipsite de eleganță și gust din punct de vedere vestimentar.

La această întrebare, Mihai a răspuns cu „Voichița”, numele de familie al Iuliei Albu. „Mai vezi pe cineva cu mătura în cap, cu ananas în cap. Nu știu. E cu gust? Nu. Și eu sunt în domeniul modei. Pentru mine, asta iese. (…)

A zis să nu-i mai pomenesc numele pe post. Albu este numele meu, nu și al ei. (…) În această emisiune am fost făcut penibil.

Am fost făcut în toate felurile de către Iulia Voichița. Mi-am permis și eu să-mi spun părerea. Am fost provocat. Pe ea nu a provocat-o nimeni.”

La întrebarea unui fan dacă și-ar mai dori o relație cu Iulia, designerul a mai spus: „Eu mă iubesc foarte mult și n-aș mai risca așa ceva'.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și:

Cum arată soţia actorului Andrei Aradits? Andreea predă Yoga de trei ani şi are o siluetă de invidiat!

Acum este o actriță de succes, dar Angelina Jolie își dorea să devină director al unei case funerare! Care este motivul din spatele acestei decizii?

Ioana Ginghină a vorbit cu fiica ei Ruxandra despre pictorialul nud făcut pentru revista Playboy

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete