Mihaela Tatu revine în atenția publicului cu un nou proiect

Mihaela Tatu revine în atenția publicului cu un nou proiect

Cunoscuta realizatoare și prezentatoare, Mihaela Tatu a renunțat definitiv la televiziune în urmă cu un an și jumătate. Aceasta a rămas în inima românilor datorită emisiunilor „De 3 x femeie' și „Viața bate filmul', emisiuni care s-au bucurat de un real succes la începutul anilor 2000.

Ea revine din nou în atenția publicului cu un nou proiect dezvăluind că a fost inspirată de numeroșii săi fini. Invitată în studioul jurnalului Observator de la Antena 1, Mihaela Tatu a mărturisit că acest proiect face parte din dorințele sale de când avea 30 de ani și a renunțat la contabilitate. Fiindcă îi plăcea să citească povești pentru copii, ea a fost propusă pentru un program matinal.

Mihaela Tatu, în vârstă de 57 de ani, a încercat de-a lungul vieții numeroase domenii de activitate, acum s-a mutat la Oradea pentru a face parte dintr-un proiect de dublare a desenelor animate în limba română.

„Marea mea bucurie şi plăcere, pentru care m-am şi mutat la Oradea, a fost un proiect de a pune voce pe desene animate. Uite aşa, cumva, în momentul în care îţi doreşti ceva, dacă îţi doreşti cu tot sufletul, Universul te împinge de la spate.

Acest proiect este fabulos. Nu m-am aşteptat să capete o asemenea amploare. Lucrăm la acest proiect de vreo şase luni în stilul berbecesc, caracteristic. Eu aş fi vrut să dau drumul la proiect mult mai repede, însă cel care a avut această idee, Tudor Stoica, a gândit foarte temeinic, cu studiu de piaţă, cu promovare temeinică şi aşa mai departe', a declarat Mihaela Tatu în cadrul Observatorului de la Antena 1.

Mai mult de atât, în ultima vreme este trainer și ține cursuri de Public Speaking pentru adolescenți unde oferă sfaturi prețioase despre gestionarea emoțiilor și menținerea unei atitudini pozitive.

„Am și vârsta, și cunoașterea necesare pentru a da mai departe celor de lângă mine. Simt nevoia să împărtășesc, dacă mi se cere, din ceea ce am dobândit. (…) Mă gândesc că 'cei mici', fiindcă în activități cu ei mă las implicată, au nevoie de noi, dar ei nu știu încă asta. În plus, ei sunt extrem de sinceri, te plac ori nu te plac. Dar atunci când te plac, te iau cu totul și nu-ți mai dau drumul. În această ultimă situație sunt eu acum și mă topesc după ei', a spus în urmă cu ceva timp fosta prezentatoare pentru life.ro.

Foto: Libertatea, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete