Mihaela Rădulescu, la cei 8 ani de relație cu Felix Baumgartner: „O să tac acum…”

Mihaela Rădulescu Schwartzenberg a surprins pe toată lumea când și-a anunțat relația cu unul dintre cei mai cunoscuți oameni de pe planetă. De la acel moment au trecut 8 ani, pe care cei doi i-au aniversat printr-un filmuleț special și declarații de dragoste.

Mihaela Rădulescu Schwartzenberg și Felix Baumgartner au sărbătorit recent 8 ani de relație. Povestea dintre cei doi este surprinzătoare nu doar pentru public, ci și pentru cei apropiați. Deținătorul recordului mondial pentru săritura din stratosferă și un maestru al acrobațiilor aeriniene, Felix Baumgartner era și idolul fiului vedetei TV.

„Înainte să-l cunosc pe Felix ne-am uitat amândoi la săritura lui în spațiu. Și ne-am uitat cu o emoție cum rar l-am văzut pe fii-miu trăind. Pentru el era clar un erou. Două luni a vorbit despre domnul Felix Baumgartner, pe care eu nu-l cunoșteam', a povestit Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu: O cursă nebună de iubire

În cadrul podcastului realizat de Amalia Enache pentru Hope and Homes for Children, Mihaela Rădulescu a povestit că din acest motiv, după ce cei doi s-au întâlnit, Mihaela a preferat să-l prezinte pe Felix drept un prieten. „Fiu-miu a fost terminat de emoție, tremura în ușă, și așa s-au cunoscut ei'.

Vedeta TV a povestit că Felix și fiul ei sunt foarte buni prieteni, fac sport împreună, niciodată Felix nu s-a erijat în tată, în dat sfaturi. Ei au fost mereu „best buddies', așa cum a explicat Mihaela.

În ciuda speculațiilor care au tot circulat de-a lungul vremii, cei doi au o relație de lungă durată. Cu ocazia aniversării a 8 ani de relație, cei doi au lăsat, fiecare, mesaje pe conturile lor de socializare, alături de un filmuleț cu poze de-ale celor doi.

Primul care a postat un mesaj a fost Felix Baumgartner. Aceasta a scris: „8 ani, baby! Sunt atât de bucuros că ai apărut în viața mea. La mulți ani!'.

Mihaela Radulescu a scris, în limba engleză: „O să tac acum și o să derulez înapoi până la ziua 1. O cursă nebună de iubire, omul meu'.

Mihaela si FelixSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Dani Oțil și-a botezat băiețelul în secret

Foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro