Mihaela Rădulescu are un mesaj pentru cititoarele AVANTAJE: “…. asta omoară vise și destine”

Nu are nevoie de nicio prezentare, biografia ei în textele de presă este inutilă: toată lumea știe cine este, toată România i-a urmărit parcursul profesional și furtunile din viața personală. În exclusivitate pentru revista Avantaje, Mihaela Rădulescu, astăzi jurata la emisiunea Masked Singer de la ProTV, are un mesaj pentru cititoarele revistei:

În spatele măștilor sunt persoane care poate au o ureche muzicală foarte bună sau un simț al ritmului deosebit. Și cu toate astea pot avea cu totul altă profesie… Există posibilitatea ca mulți dintre ei să aibă talente ascunse neexploatate?

Sigur că da! Sunt mulți cei care au un talent ascuns și poate n-au avut șansa să-l arate sau poate nu li s-a părut că sunt așa de buni. Aici la Masked Singer am avut surpriza să descoperim oameni care erau cunoscuți în alt domeniu, dar ei cântau și aveau o prezență scenică remarcabilă. Ar fi putut să aibă o carieră și în domeniul acesta. Sub măștile acesta sunt oameni care au alte profesii iar ei s-au străduit pentru noi, și le-a ieșit de minune. Mie îmi plac oamenii cu mai multe talente. Sunt rari și neprețuiți… Am și eu unul acasă și sunt supărată rău pe Felix din cauza asta?

Probleme?

Ei bine, Felix e cunoscut pentru atâtea lucruri extraordinare, dar nu știe mai nimeni că el pictează extraordinar. Din păcate, nu vrea deloc să-și manifeste aceste talent. Și tot timpul îl cert pentru că are o mână foarte bună… :)))

Mihaela și tu ai cântat… ești parte dintr-un proiect numit Cutiuța Muzicală cu cântece pentru copii…

Ooo, daaa. Știi, cântatul pentru copii te scoate din zona de ridicol, eu i-am cântat lui fii-miu în neștire neavând nicio teamă că nu am voce sau că falsez. Dar am cântat și cu Horia Brenciu într-o emisiune la Duminica în Familie, a fost un duet live, ceea ce nu a fost ușor pentru mine, care nu am voce. Dar mi-a plăcut joaca și am destulă inconștiență, când e vorba de distracție, să nu mi se pară că mă fac de râs, chiar dacă nu e meseria mea și nu va fi vreodată. Și aici la emisiune cânt, fredonez melodii, e adevărat că am colegii cântăreți care îmi spun să tac… că le stric armonia.

La masa juriului, în încercarea de a ghici cine e sunt personajele mascate, intervine puțină frustrare?

Este foarte frustrant, mai ales că eu sunt genul foarte serios, ei îmi spun că sunt tocilara grupului. Adevărul este că eu neavând ureche muzicală, nu recunosc inflexiuni din voce, accente, nu știu să fac diferente dintre două cântărețe tinere care au timbre asemănătoare. Pentru ei e simplu. Eu merg pe munca de jos, mă bazez pe indicii, fac scheme pe hârtie, este un soi de „detectivăreală' care îmi place mult. M-am și pierdut în detalii, pentru că producătorii au avut grijă să ne dea și piste false.

Revista Avantaje este pe piață din 1995, cumva s-a lansat odată cu tine. Ai un mesaj pentru comunitatea de femei care s-a închegat în jurul revistei de atunci și până acum?

Întotdeauna mi-a plăcut revista voastră pentru că vorbiți pentru femeile normale și firești și admir această abordare. Pentru că, da, chiar și noi cele din meseria asta, când ne dăm jos rochiile astea elegante și machiajul elaborat, tot femei normale suntem, care cu copii acasă, care cu probleme de viață. Mă bucur că pot să le spun ceva… Și uite, le zic ceea ce am învățat până la vârsta asta că e important în viață: să faci ce-ți place, să faci ce simți, să nu asculți ce spune gura lumii, pentru asta omoară vise și destine. Spuneam eu într-o carte de-a mea că fraza care a ucis cele mai multe vieți a fost: CE-O SĂ ZICĂ LUMEA? Pe care o auzim de când suntem mici, până creștem… Eu am și-un tatuaj pe tema asta.

Ce semnifică?

If it makes you happy, it doesnt matter have to make sense to others. ( Dacă pe tine te face fericit, nu trebuie să aibă sens pentru alții). Cam asta e… Viața ta e despre tine.

Foto: PROTV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete