Mihaela Damian – De la modeling la designul din perle

Vezi pozele

Cand o intalnesti, Mihaela te uimeste cu fermitatea parerilor si seriozitatea gandurilor sale, ambalate intr-o fragilitate de pustoaica, despre care banuiesti ca este doar aparenta.

S-a nascut acum 29 de ani in Fagaras, dar a copilarit undeva langa Ipotesti, cu bunica ei de la care a invatat, asa cum spune, ca demnitatea, simplitatea si bunul simt sunt cele mai valoroase lucruri in viata.

„Bucurestiul a fost o intamplare. Nu mi-am dorit, dar voiam sa ma stabilesc aici. Venisem sa obtin viza pentru Franta, dar nu s-a putut si am fost nevoita sa raman.

Am lucrat in diferite domenii, am fost agent imobiliar, junior executive la o firma de brokeri, apoi insa am avut norocul sa intru in lumea reclamelor si a filmelor, dar cu un singur scop: sa duc o viata linistita financiar, pentru a termina Facultatea de Arhitectura la care eram studenta.

„Am stiut de la inceput ca va fi ceva provizoriu, dar am lucrat cu mare seriozitate: peste 50 de reclame, un serial si doua scurt metraje, am fost imaginea unui post de televiziune din Germania, ZDF 5, si a unor case de moda.“

Din timpul facultatii insa, Mihaela lucra la ideea unei tehnici decorative inedite: cea a Panourilor din Perle. „Panourile decorative din perle vin ca solutie a unui spatiu: un perete portant, o usa glisanta, peretele dusului, o piesa spectaculoasa in lobby-ul unui hotel sau ca finisaj al podelei; pot fi aplicate la interior si exterior si chiar si pe tavan.

Pot reprezenta orice imagine construita doar din perle, in orice marime, in culori diferite si aplicate pe diferite materiale, pe sticla, pe beton aparent, metal sau lemn“.

Citeste tot articolul in Revista Avantaje, editia februarie 2013

Autor: Adrian Ciltan

Vezi si O romanca a inventat elixirul tineretii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate