Micutzu, la poliție în urma unui scandal pe Calea Victoriei. Primele declarații ale comediantului

Noaptea trecută, actorul și comediantul Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu a fost implicat într-un scandal neașteptat. Acesta a făcut primele declarații și a povestit care a fost motivul pentru care nu s-a abținut și s-a luat la bătaie.

Micutzu se afla împreună cu logodnica lui în Centrul Capitalei când a pornit altercația care s-a lăsat cu plângeri la poliție și amenzi. Potrivit autorităților, grupul format din patru adulți și un minor i-ar fi adresat logodnicei actorului câteva vorbe jignitoare, acesta fiind și momentul în care Cosmin Nedelcu a reacționat impulsiv. Acesta a declarat că l-a lovit pe agresor și ulterior, au mers la poliție pentru a depune plângere.

„Un tip a agresat-o pe logodnica mea si l-am lovit cu pumnii şi am venit să depunem plângere. S-au întâmplat nişte chestii. Eu nu am fost bătut. Mergeam pe stradă şi am fost înjurat de oamenii ăştia. Am depus plângere toţi ieri şi aşteptăm ca organele să îşi facă datoria', a declarat Micutzu pentru româniatv.net.

O femeie a anunțat că în fața unui magazin a izbucnit un scandat, iar poliția care s-a deplasat la fața locului i-a amendat pe fiecare cu suma de 200 de lei. Organele competente efectuează acum cercetări pentru infracțiunea de distrugere și lovire sau alte violențe.

„La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie.Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart', potrivit unui comunicat al Poliției.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete