Michelle Williams a născut! Actrița mai are o fiică în vârstă de 14 ani

La începutul anului acesta, People dezvăluia că actrița Michelle Williams (39 de ani) s-a logodit cu regizorul Thomas Kail (42 de ani), dar și că perechea urmează să aibă primul copil împreună.

Michelle Williams a născut! Actrița mai are o fiică în vârstă de 14 ani

Potrivit Us Weekly, actrița ar fi născut! Michelle mai are o fiică, Matilda, în vârstă de 14 ani, din relația avută cu regretatul actor Heath Ledger (n. 1979 – d. 2008).

Actrița și partenerul ei au fost fotografiați purtând verighete, iar publicația online Us Weekly, citată de E! News, a confirmat prin intermediul unei surse că într-adevăr, cuplul și-a oficializat în secret relația.

„Este foarte bucuroasă să aibă un al doilea copil și să-i ofere fiicei sale Matilda o soră sau un frate.

S-a îndrăgostit rapid și puternic de Thomas. Sunt foarte îndrăgostiți și extrem de încântați să întemeieze o familie împreună”, mărturisea o sursă, în decembrie 2019, pentru E! News.

Matilda Ledger este foarte bucuroasă să devină soră mai mare 

Potrivit InTouch Weekly, fiica actriței, Matilda, era incredibil de bucuroasă să afle despre relația și sarcina mamei sale.

„Îl iubește pe Thomas, iar el o adoră pe ea. Se potrivesc perfect, iar sarcina a fost cireașa de pe tort.

Matilda îl place sincer pe Thomas și este foarte bucuroasă că mama ei este însărcinată și că ea va avea un frate sau o soră, chiar dacă diferența de vârstă va fi una semnificativă.”

Cum s-au cunoscut Michelle Williams și Thomas Kail?

Michelle și Thomas au lucrat împreună la miniseria biografică Fosse/Verdun, lansată la sfârșitul lunii mai a anului trecut.

În luna ianuarie, pentru rolul interpretat în miniserie, actrița a fost onorată cu premiul pentru Cea Mai Bună Actriță în cadrul Globurilor de Aur 2020.

În timpul discursului, înainte de a părăsi scena, Michelle a mărturisit: „Tommy și Matilda, abia aștept să fiu alături de voi”.

Cel mai recent, Michelle a format un cuplu cu producătorul Phil Elverum, de care s-a despărțit în luna aprilie a anului 2019.

Fosta pereche se căsătorise în vara anului 2018, la ceremonie fiind prezentă familia, dar și câțiva prieteni apropiați ai cuplului.

„Michelle și Phil s-au separat la începutul anului [2019]”, a mărturisit atunci o sursă. „A fost o despărțire amiabilă. Vor rămâne prieteni.”

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Fiica lui Joey din Friends, diagnosticată la nici un an cu o afecțiune la nivelul creierului. Marina are acum 16 ani

Augustin Viziru a devenit tată! Primele imagini cu fiica actorului. Ce nume va avea micuța?

Fiul Flaviei Mihășan a împlinit 1 an! Vedeta TV a publicat primele imagini clare cu chipul micuțului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete