Michelle Obama, declarații suprinzătoare despre interviul dat de Ducii de Sussex

Michelle Obama a spus că „nu a fost o surpriză absolută' să audă acuzațiile de rasism ale lui Meghan Markle aduse Familiei Regale și și-a exprimat speranța că familia se poate împăca.

Fosta Prima Doamnă a Americii, în vârstă de 57 de ani, a discutat despre interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry lui Oprah Winfrey din 7 martie într-o discuție cu Jenna Bush Hager la NBC.

„Rasa nu este o construcție nouă în această lume, pentru oamenii de culoare. Așadar, nu a fost o surpriză absolută să-i aud, într-un fel, sentimentele', a spus Michelle Obama.

Prințul William a respins săptămâna trecută acuzațiile de rasism împotriva familiei sale. Răspunsul său ferm vine după ce Palatul Buckingham a emis o declarație în numele reginei, exprimând modul în care problemele pe care le-au ridicat, în special cele legate de rasă, erau foarte „îngrijorătoare'.

„Deși unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios și vor fi abordate de către familie în mod privat'.

Michelle Obama a spus că speră că ruptura familiei să se vindece

„Lucrul la care sper și mă gândesc: în primul rând sunt o familie și mă rog pentru iertare și vindecare pentru ei. Așa că pot folosi acest lucru ca un moment de învățare pentru noi toți', a spus ea.

De asemenea, i-a spus lui Hager că serviciul public este „un reflector luminos, tăios, fierbinte', pe care majoritatea oamenilor nu l-au înțeles pe deplin.

„Lucrul pe care îl țin mereu în minte este că nimic nu este despre noi, în serviciul public. Este vorba despre oamenii pe care îi servim', a mai declarat ea.

Fosta primă doamnă a legat o strânsă prietenie cu prințul Harry în timpul președinției soțului ei Barack Obama, precum și o relație cu Meghan în ultimii ani.

Meghan, în vârstă de 39 de ani, și Harry, în vârstă de 36 de ani, au făcut mai multe acuzații cu privire la Familia Regală în timpul interviului lor, inclusiv afirmații că un membru anonim al monarhiei ar fi fost îngrijorat de cât de închisă ar putea fi pielea fiului lor Archie înainte de nașterea acestuia.

Și în timp ce Obama nu și-a oferit în mod deschis sprijinul pentru o parte sau alta, într-un interviu acordat Access Hollywood – pentru a-și promova noua emisiune Netflix – ea părea să se alăture Ducilor de Sussex când a îndemnat cuplul să „ierte' familia regală în urma interviului bombă.

Obama s-a întâlnit prima dată cu regina în 2009, în timpul primului an în funcție al fostului președinte. Au fost prezentați prințului William și Kate Middleton când s-au întors la Palatul Buckingham în 2011 și au avut o ultimă vizită în Marea Britanie în 2016.

Prințul Harry este prieten cu Obama de ani de zile, unindu-i proiectele legate de probleme umanitare și militare, precum și jocurile Invictus pentru personalul militar rănit și pentru veterani.

Michelle Obama și Meghan Markle

Se presupune că Meghan este prietenă cu Michelle Obama și a participat în secret la o discuție susțunută la Londra în 2018.

Un an mai târziu, ducesa de Sussex a intervievat-o pentru colaborarea cu British Vogue, scriind despre cum fosta primă doamnă devenise „o persoană publică atât de respectată la nivel global'.

În septembrie 2019, în aceeași lună în care a fost publicat numărul, ea a lăudat-o pe Meghan pentru munca ei caritabilă, numind-o inspirație. Mai mult decât atât, Michelle Obama a făcut o postare emoționantă felicitând-o pe ducesa de Sussex pentru munca în timpul turneului regal de 10 zile în Africa.

Comentariile lui Obama cu privire la consecințele extraordinare din interviul lui Meghan și Harry vin la câteva zile după ce Hillary Clinton a criticat Familia Regală pentru că nu au susținut o „tânără care tocmai încerca să-și trăiască viața'.

„Mi s-a părut atât de deranjant să mă uit', a declarat Clinton, adăugând că s-a întâlnit în trecut cu perechea, precum și cu mama lui Harry, regretata prințesă Diana.

Hillary Clinton a spus că nici ea nu este străină de confruntarea cu presa britanică.

„Mi-am petrecut timpul stând ca într-o cutie din cauza tabloidelor britanice, așa cum a stat oricine este în ochii publicului, iar cruzimea lor de a merge după Meghan a fost pur și simplu revoltătoare. Faptul că nu a primit mai mult sprijin, că reacția a fost „ Hai să ne prefacem că nu s-a întâmplat sau va dispărea, doar să ții capul în jos'- ei bine, această tânără n-o să-și țină capul plecat'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete