Metode de administrare conturi Social Media și reclame Google Ads

Orice companie își dorește în mod firesc o imagine cât mai bună în Social Media și pe motorul de căutare Google.

De aceea, misiunea de administrare pagini Social Media a devenit crucială demersurile curente de marketing. numeroase companii apelează la specialiști și la agenții de marketing online pentru realizarea scopurilor propuse și atingerea obiectivelor de marketing.

Misiunea de creare reclame Google Ads  nu este deloc simplă. agențiile media propun diferite metode prin care acest tip de reclame sunt utilizate mai eficient iar rezultatele nu întârzie să apară. Să vedem câteva sugestii legate realizarea unor reclame cât mai de succes.

  •  Actualizează-ți lista de cuvinte cheie în mod regulat

Când ai lansat prima campanie PPC, cel mai probabil ai selectat mai multe cuvinte- cheie care ți au fost foarte utile. Deoarece plătești  o anumită sumă per cuvânt cheie, examinează periodic performanța fiecărui cuvânt, apoi elimină acele cuvinte cheie care nu mai sunt la fel de performante.

De asemenea, e bine să adaugi și cuvinte cheie negative,  astfel încât să nu te clasezi între termenii de căutare care ți-ar putea aduce un tip greșit de vizitatori. Cuvintele cheie negative sunt, în esență, cuvintele cheie pentru care nu dorești să apari în căutări– de exemplu, un fotograf de nuntă și-ar dori să apară folosind termeni precum „fotografie de nuntă', dar nu „videograf de nuntă'. Un alt sfat ar fi experimentarea folosind cuvinte cheie legată de locație pentru a obține un trafic direcționat spre persoanele din zona în care îți ofer serviciile .

  • Îmbunătățește performanța site-ului tău 

Este necesar să iei în considerare viteza de încărcare a site-ului și optimizarea pentru dispozitive mobile. În ziua de azi vizitatorii abandonează rapid site-urile web care se încarcă dificil sau care nu sunt perfect optimizate pentru telefoanele mobile. 

  • Utilizează extensii la anunțuri

Extensiile de anunțuri sunt un supliment gratuit de utilizat pentru campaniile tale. de anunțuri plătite, așa că ar trebui să știi cum să profiți de ele.

Unele dintre cele mai bune extensii la anunțuri pentru o campanie PPC sunt extensiile de site link, înștiințări și recenzii. Acestea pot informa corect utilizatorul despre ce site-ul tău web, ce crede publicul despre tine dar și ceea ce poate fi găsit pe site-ul tău, ca link direct.

Metode de administrare conturi Social Media

Pentru administrarea conturilor în social media sunt aplicate diferite metode care oferă rezultate foarte bune Iată câteva din ele:

1.Documentează-te și creează o strategie

Dacă ai o echipă care gestionează mai multe conturi, poate fi dificil să-i convingi  pe toți să oferă un mesaj unitar al brandului. Prin crearea unei strategii de social media, care include politici, proceduri și un ghid util, vei putea oferi utilizatorilor informații mereu actualizate.

Agențiile media care oferă servicii de marketing online știu cum să construiască o strategie de administrare eficientă a conturilor în social media.

  1. Utilizează un software de management al rețelelor sociale

Poate dura prea mult timp pentru a copia și lipi același conținut în mai multe conturi de pe diferite platforme de social media. Soluția? Investește într-un software de gestionare a rețelelor sociale, cum ar fi Buffer, care te va ajuta să gestionezi publicarea și distribuirea într-un singur loc. Acest software te poate ajuta să postezi conținut în diferite conturi, de pe diferite rețele simultan, cu o apăsare de buton.

  1.  Creează un calendar editorial

Calendarele editoriale sunt utile pentru a oferi direcție corectă și pentru a te asigura că ești pe drumul cel bun urmând strategia corectă de social media. un calendar editorial alături de un software de management al rețelelor sociale te va ajuta să menții o strategie coerentă și se poate identifica la timp lacune sau oportunități ratate.Dacă ți se pare dificil să te ocupi de conturile social media și reclame Google Ads cel mai bine este să apelezi la Agenția re7consulting.ro din București, care îți poate oferi servicii de înaltă calitate o echipă bine pregătită experiența îndelungată și o varietate mare de clienți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial