Cum arată azi Gary Cole, actorul din “Telefonul de la miezul nopții”

cum arată azi Gary Cole, actorul din
Vezi pozele

La 62 de ani, Gary Cole nu și-a pierdut prea mult din farmecul pe care-l avea în tinerețe. Supărările nu l-au ocolit, dar nici n-au reușit să-i știrbească din charismă. În galeria foto de mai sus, vezi cum arată azi Gary Cole, actorul din “Telefonul de la miezul nopții”.

Ne-a cucerit cu personajul Jack Killian din serialul “Telefonul de la miezul nopții”, în care juca rolul unui fost polițist, retras din Poliție după ce l-a împușcat accidental pe partenerul lui într-un schimb de focuri cu o bandă criminală. Ulterior, Jack Killian se angajează moderator la un post de radio, unde prezintă o emisiune la miezul nopții, emisiune în care se confruntă cu situații similare celor apărute la fosta slujbă.

În show-ul pe care-l prezintă la radio, Jack răspunde la telefoanele primite de la ascultători, persoane dintre cele mai dubioase. Adesea, lucrurile iau întorsături neplăcute, însă, de fiecare dată, totul se termină cu bine.

Drama care i-a marcat viața actorului Gary Cole

Gary Cole a fost căsătorit cu actrița Teddi Siddall timp de 25 de ani. Din această căsnicie a rezultat o fiică, Mary Leila (25 de ani), care, din păcate, suferă de autism. Prima dată când actorul și-a dat seama că este ceva în neregulă cu fiica sa a fost când aceasta avea 2 ani. Micuța procesa cu greu informațiile primite de la cei din jur și avea probleme de socializare.

De altfel, actorul și fosta sa soție s-au implicat în acțiuni de binefacere pentru copiii diagnosticați cu autism și au militat pentru depistarea timpurie a semnelor și simptomelor de autism.

Citește și 

Serena Williams nu mai are voie să poarte celebrul costum negru pe care l-a îmbrăcat la Roland Garros

Motivul pentru care Kate Middleton nu poartă niciodată haine de culoare portocalie

Nicole Kidman este de nerecunoscut. Vizibil îmbătrânită, actrița nu mai amintește de diva de la Hollywood

Surse foto: hepta, northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete