Mesajul unei tinere pentru toți bărbații care urăsc părul de pe corp

Spencer Barbosa, un susținător devotat al pozitivității corporale a criticat dur bărbații care au o atitudine disprețuitoare față de părul de pe corp, condamnând “opiniile nedorite” ale acestora. Tânăra curajoasă și-a exprimat gândurile îndrăznețe pe această temă prin intermediul paginii personale TikTok.

Numeroși utilizatori ai rețelelor de socializare au încurajat-o și i-au împărtășit ideile. Clipul video, care a adunat peste 245.000 de aprecieri, o prezintă pe Spencer adresându-se direct camerei în timp ce își împărtășește părerile.

Ea a început prin a se concentra pe diferite zone ale corpului ei, inclusiv pe picioare, abdomen, brațe și buza superioară, și continuă să discute subiectul părului de pe corp.

„Părul de pe corp, hai să vorbim despre el. Așa că, recent, pe pagina mea am văzut o mulțime de bărbați adăugându-și opiniile nedorite, așa cum fac întotdeauna, despre corpul femeilor. Acum sunt portugheză, sunt păroasă, voi fi mereu păroasă pentru că voi fi mereu portugheză. Am avut picioare păroase de la vârsta de șapte ani, am furat pensete de la mama mea de la vârsta de șapte ani pentru a-mi smulge mustața. Acum, abia anul acesta m-am surprins „cerându-mi scuze” pentru picioarele mele păroase, și nu înțelegeam de ce naiba îmi ceream scuze. Dacă vreți să aveți picioare păroase în această vară, aveți picioare păroase în această vară, iar dacă disprețuiți părul și nu vreți păr pe corp, îndepărtați părul de pe corp”, a declarat ea pe rețelele de socializare, scrie Bright Side.

În încheiere, ea i-a încurajat pe ceilalți să „îmbrățișeze blana” și a scos limba în timp ce se preface că își linge părul de pe braț.

Spencer, care a adunat peste 8,8 milioane de urmăritori pe TikTok, a distribuit videoclipul cu o descriere care spunea: ‘CEO al brațelor păroase’. Postarea a primit o avalanșă de comentarii de susținere din partea altor utilizatori de social media.

Tot mai multe femei aleg să nu-și mai îndepărteze părul de pe corp în zilele noastre. Multe celebrități aleg să nu se epileze, ajutând astfel la normalizarea acestui lucru și încurajând alte femei să facă același lucru.

Foto:123rf.com

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.
Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate