Gestul cu care Irinuca l-a făcut pe Irinel Columbeanu să izbucnească în lacrimi. Fostul milionar a rămas fără cuvinte

Vestea că Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască la azil și faptul că nu are bani nici că-și cumpere tratamentul sau să-și plătească azilul a surprins pe toată lumea. Mai mulți prieteni i-au sărit în ajutor fostului milionar de la Izvorani, însă gestul făcut de fiica acestuia și a Monicăi Gabor l-a făcut să izbucnească în lacrimi.

A avut o avere colosală și era unul dintre cei mai bogați români, dar Irinel Columbeanu și-a risipit întreaga avere, iar acum la bătrânețe se află într-o situație foarte dificilă. Problemele de sănătate, dar mai ales cele financiare i-au pus capac lui Irinel Columbeanu, care acum a ajuns să locuiască la azil, nu-și permite să plătească și nu se descurcă deloc financiar.

irinel-lacrimi-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

Vestea că fostul afacerist nu se descurcă deloc cu banii a ajuns și la urechile fiicei sale, care nu a suportat gândul că tatăl ei este neajutorat. Irinuca s-a mutat de câțiva ani în SUA, la mama ei, și cele două trăiesc într-o vilă de lux în Malibu. Primul gest al Irinei Columbeanu după ce a aflat vestea tristă, a fost acela de a-și închide contul pe Instagram, pentru a nu fi probabil asaltată de fani cu întrebări, așa cum a pățit și Monica. Însă, fiica lui Columbranu nu a rămas deloc indiferentă și cum a aflat de situația tatălui său și i-a trimis imediat niște bani din economiile ei.

Suma nu este una atât de mare încât să îl scape de probleme, ci mai degrabă simbolică, însă având în vedere că Irinuca are doar 16 ani, gestul ei e de admirat. Mai exact, Irina i-a pus tatălui ei în cont 200 de dolari.Atunci când a văzut gestul pe care l-a făcut fiica lui, Irinel Columbeanu a rămas cu totul și cu totul impresionat. Ba chiar, a izbucnit în lacrimi fiind copleșit de bunătatea fiicei sale, potrivit Fanatik.

Deși are 66 de ani, Irinel Columbeanu nu are încă pensie și trăiește din mila prietenilor.

Reacția Irinucăi după ce Irinel Columbeanu s-a internat la azil de două săptămâni. Gestul ei e total neașteptat

Cum și-a risipit Irinel Columbeanu averea

În emisiunea online „Fiță cu Adiță’, Irinel Columbeanu a spus că nici nu a primit prima pensie, că o așteaptă la azil.
„Nu am pensie acum până la sfârșitul anului am să primesc și prima pensie. Eu sper că în luna octombrie cumva sau noiembrie. Dau o bere la prima pensie și sper să o bem împreună’, a mai zis Irinel Columbeanu.


Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați și înstăriți afaceriști români, având vile, mașini și alte proprietăți pe care le administra. Fostul milionar a dezvăluit motivul pentru care a ajuns sărac. Ce greșeli a făcut care au dus la golirea sacului cu bani, cândva având o avere estimată la 60 de milioane de dolari. Această avere a fost risipită din cauza unor afaceri nu foarte bine gândite în care s-a avântat protagonistul nostru.

„Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al fabricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren. Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut. Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală. A fost lipsa de fonduri, care până la urmă a generat tocarea întregii mele averi de la acea vreme. Până când s-a ajuns la ceea ce s-a ajuns. Mesajul cărților mele și al meu personal este că Dumnezeu știe cum să te călăuzească în viață. Astfel încât să ajungi la un nivel mai înalt decât ai fost înainte ca aceste lucruri să se petreacă.’, a declarat Irinel Columbeanu, conform Viva.

De asemenea, fostul afacerist pretinde că alegerea de a se implica în politică a fost o altă decizie care i-a dăunat și l-a făcut și aici să piardă bani. Acesta recunoaște că au fost urmări negative în urma implicării în politică și că nu a câștigat nimic de pe urma acestui plan: „Nu aș mai întreprinde acea idee total aiurea pe care am avut-o și pot să spun nebunească, de a candida la Primăria Capitalei. Nu cred că a fost o idee tocmai bună, dimpotrivă. Am avut foarte mult de suferit din cauza aceasta. Inclusiv pe planul afacerilor. Nu mi-a adus beneficii sub nicio formă. Cu siguranță este ceva care nu aș mai face și chiar regret lucrul acesta’, a mai adăugat Irinel Columbeanu.

Ce spune Irinel Columbeanu despre Mr. Pink după vizita din SUA: „Un domn'. A vizitat și casa de lux unde locuiește Monica Gabor

Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica, pe Irina, după 5 ani. Cum a fost întâlnirea dintre cei doi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete