Mesaje de Florii. Spune ”La mulţi ani” celor care poartă nume de flori

mesaje de Florii

În duminica dinaintea Paștelui, creștinii sărbătoresc Floriile. În această zi, își serbează onomastica toți românii cu numele Florin, Florina, Florentin, Florentina și cei care poartă nume de flori. 

Cu siguranță, în familia sau în anturajul fiecăruia dintre noi există persoane care poartă astfel de nume. Pentru că în această zi trebuie să ne amintim de ei și să le transmitem gândurile noastre bune, îți venim în ajutor cu cele mai frumoase mesaje de Florii, pe care le poți trimite sărbătoriților din familie, colegilor sau prietenilor.

Mesaje de Florii pentru familie

În această sfântă zi, îți dăruiesc toate florile din lume însoțite de sănătate, fericire, succese și belșug! La mulți ani!

Să ai o zi frumoasă și însorită! Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii sănătoasă, fericită și iubită! La Mulţi Ani!

În sfânta zi de Florii, îți doresc să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc din cele mai iubitoare inimi! La mulţi ani!

La mulţi ani unei flori speciale! Îţi doresc ca toată viaţa ta să fie asemeni unui buchet de flori: colorată şi plină de esenţe frumoase.

Fiind o sărbătoare creştinească, nu pot decât să-mi îndrept gândul către Dumnezeu şi să-L rog să ne ocrotească familia şi pe cei dragi ai noştri, să-şi reverse binecuvântarea asupra vremurilor şi lumii în care trăim! La mulţi ani!

Vezi cele mai frumoase mesaje de la mulți ani!

Mesaje de Florii pentru colegi

Sărbătoarea Floriilor să aducă în casa ta frumuseţea şi parfumul florilor de primăvară. La mulţi ani!

Pentru că ești o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer La mulți ani' unei alte flori!

Ziua numelui să-ţi fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulţi ani!

Cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de succese. La mulți ani înfloritori!

Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase, pline de bogăţie sufletească. La mulţi ani!

Mesaje de Florii pentru prieteni

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din adâncul sufletului. La mulţi ani de ziua numelui!

În această sfântă zi, îţi urez ca drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei – ca să îţi păstrezi sufletul pur, tânăr şi curat, cu trandafiri – ca să fii veşnic iubită şi cu margarete – ca să-ţi aminteşti mereu să zâmbeşti! La mulţi ani!

În această sfântă zi a numelui, îţi doresc să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să aduci bucurie şi sărbătoare în sufletele tuturor. La mulţi ani!

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să nu uiţi niciodată să te bucuri de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!

În această zi specială, îţi doresc să fii gingaşă ca un ghiocel, zglobie ca un fluture şi fericită ca pasărea cerului. La mulţi ani!

Mesaje de Florii pentru Facebook

Îţi doresc să mergi pe un drum numit viaţă, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire şi să culegi o floare numită iubire! La mulţi ani!

La mulți ani, sănătate și fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel!

Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, acest mesaj este un semn că ţin la tine! Îndrept spre tine toate gândurile bune şi îţi urez un sincer La mulţi ani!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează La mulţi ani!

Toate florile din lume n-ar fi de ajuns să îţi demostreze cât de mult ţin la tine şi cât de mult mă bucură faptul că te-am cunoscut! La mulţi ani de ziua numelui!

Acestea sunt cele mai frumoase şi mai alese mesaje de Florii. Cu siguranţă, sugestiile noastre îţi vor fi de ajutor dacă îţi lipseşte inspiraţia. Fă-le o bucurie celor dragi şi trimite-le o urare din suflet în această zi sfântă!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news