Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem din Suleyman Magnificul a făcut o confesiune tulburătoare pe Facebook

Meryem UzerliSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Născută pe 12 august 1983 dintr-un tată turc și-o mamă nemțoaică, Meryem a primit o educație occidentală presărată cu învățăminte și cutume orientale. Rolul Hurrem din serialul Suleyman Magnificul se pare că i s-a potrivit mănușă având în vedere laudele, elogiile și premiile obținute în urma interpretării sultanei. Producătorii serialului au căutat timp de 8 luni o actriță potrivită acest rol. Pe toată durata filmărilor, timp de doi ani, Meryem a locuit într-un hotel singură.

În prezent actrița are peste 400 de milioane de fani în întreaga lume, serialul difuzându-se în peste 60 de țări.

Dacă profesional lucrurile au mers de la excelent în sus pentru actrița Meryem Uzerli, pentru femeia Meryem destinul a decis cu totul altceva. Dragostea imensă pe care i-a purtat-o miliardarului turc Can Ateș s-a sfârșit cum nu se poate mai prost: după ce s-a străduit din răsputeri s-o facă să renunțe la serial și să părăsească platourile de filmare, a încercat apoi s-o convingă să facă întrerupere de sarcină. Meryem era însărcinată cu fetița lor când afaceristul a anunțat-o că nu e pregătit să devină tată. Imediat, Meryam a aflat că iubitul ei și tatăl copilului o înșela de mai mult timp.

De curând, fetița lui Meryem Uzerli a împlinit 6 ani iar actrița a postat un film cu cele mai frumoase fotografii ale acesteia împreună cu un mesaj tulburător:

6 ani! La mulți ani pentru unica și singura mea iubire… inima mea, sufletul meu. Poate n-am fost cea mai bună mamă, categoric n-am fost cel mai bun tată dar dragostea mea pentru tine este pur și simplu perfectă…

Relațiile pe care le-a avut după despărțirea de Can Ateș au fost toate sortite eșecului chiar dacă presa o vedea logodită și căsătorită cu prezentatorul egiptean cu care Meryem a avut cea mai lungă legătură.

Foto: Facebook

Citeste și:

Meryem Uzerli, actrița care a interpretat-o pe Hurrem Sultan este mamă singură… dar fericită

Cum arată acum Hurrem din serialul turcesc „Suleyman Magnificul'?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete