MERO, aplicația care te ajută să-ți găsești rapid un loc la frizerie de sărbători

Perioada sărbătorilor de iarnă este poate cea mai aglomerată din întregul an, iar timpul pare că trece cu mult mai repede. Lista cu lucruri de făcut ajunge să fie foarte încărcată însă, cu siguranță ai notat și acea programare la frizer pe care o lași de fapt, pe ultimul moment.

Agitația de sfârșit de an se regăsește și în barber shop-uri, iar dacă nu reușești să rezervi din timp o programare, vei risca să nu găsești niciun loc liber în apropierea sărbătorilor.

Anul acesta poți încerca să faci lucrurile diferit și astfel să scapi de grija programărlor de sărbători. Poți apela la o platformă de programări online pentru servicii de îngrijire și înfrumusețare.

MERO este prima aplicație de acest tip din România și te va ajuta să găsești profesionistul potrivit pentru tine și nevoile tale, la orice oră din zi și din noapte. Cu peste 1000 de saloane prezente pe platformă, vei reuși să îți alegi barber shop-ul cel mai aproape de locația indicată de tine și serviciul sau serviciile pe care ți le dorești.

Este foarte simplu să găsești profesionistul perfect pentru tine. Cele 350.000 de recenzii verificate din partea clienților te vor ajuta să afli despre calitatea serviciilor oferite de profesioniști inainte să ajungi la programare.

Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația MERO, să selectezi adresa la care te afli, serviciile de care dorești să beneficiezi, profesionistul la care vrei să mergi, apoi data și ora potrivite pentru tine.

Și, pentru că perioada sărbătorilor este una agitată, trebuie să știi că nu vei rata programarea făcută online prin intermediul aplicației deoarece vei primi o notificare și un mesaj pe telefon prin care ți se reamintesc detaliile rezervării. 

De acum nu vei mai fi nevoit să te duci la un frizer despre care nu știi nimic, doar pentru că barber shop-ul la care te duceai până acum nu mai are loc pentru tine. 

Descoperă acum cei mai buni profesioniști de pe MERO.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial